Сливен с ценна победа над Берое в битката за оцеляване

18:52
Сливен с ценна победа над Берое в битката за оцеляване
Сливен победи Берое с 1:0 като гост в мач от поредния кръг на родната "А" група.

През първата част "заралии" бяха по-активният отбор, но като цяло опасните положения пред двете врати бяха малко. В 22-а минута Искрен Писаров пробва шут, но вратарят на гостите спаси. В 37-а отново Писаров стреля встрани след хубаво центриране и пропусна да открие. В последните секунди на полувремето Слави Жеков прати топката в ръцете на Тодоров.

Първите минути на втората част се оказаха щастливи за гостите. В 52-а минута "войводите" поведоха с попадение на Диян Христов, който с хубав шут в далечния ъгъл матира Пейков. След гола Берое се активизира, но стражът на Сливен Тодоров на три пъти спаси своите след удари на Георги Андонов, Слави Жеков и Дончо Атанасов. На два пъти домакините се опитаха да си изпросят дузпа, но реферът Ивайло Стоянов "не се върза". В 80-а минута Георги Андонов с глава би малко встрани от вратата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
22.04.2010 21:15

paco_kl,абсолютно си прав братле!Аз мисля по същия начин,поне тази година Сливен няма да отпаднат от А група.Но честно даси призная не очаквах да победят Берое а някой друг отбор. *thumb_up*

bisir
22.04.2010 21:11

аз съм от СТ.загора и бях на мача.Може и да е продаден мача ама за мен садията прецака мача...Даваше жълти картони за къде по-леки нарушения на беройци а на тези от Сливен изобщо, а направиха доста груби фалове *angry* Също така за мен при гола имаше засада *evil*

Liverpool_sl
22.04.2010 20:13

Момчета и Аз съм от Сливен,Берое са много силен домакин...докато нащи са пълна трагедия.99% съм сигурен че Лечков има пръст в тая работа.И това не се случва за първи път,срамувам се че нашия отбор по този начин печели мачовете си.... *thumb_down*

HH7186
22.04.2010 19:51

Единственото хубаво нещо в този мач беше коефициента за 2-ката! *smile*

georgiew_71
22.04.2010 19:30

Най-лошото е когато футболисти,треньори и ръководство се подиграват с феновете и като цяло с публиката на един отбор,която е дошла от увавжение да ги гледа на живо.Такива отбори трябва да играят при закрити врати.

paco_kl
22.04.2010 19:26

слушайте сега батко ви да ви каже!знаете ли колко пари се наляха в спортните бази,стадиона и помощните игрища?освен всичко се построи и хотел с тенис кортове и т.н.мислите ли,че лечков ще позволи отбора му да изпадне и този терен да се съсипва от селски отборчета.отделно той е дясна ръка на михайлов.знам,че берое е с класи повече от половината отбори в българия,но нищо не зависи от футболистите.президентите дават парите и те казват какво да става.можеш ли да риташ срещу хляба?

cifcho1
22.04.2010 19:19

такива мазни бастуни като Бероици вън от А група *thumb_down*

atletico_manutd
22.04.2010 19:13

сливналия съм ама мача ми беше ясно че ще е уговорен *wink* Бероето няма какво да губят а ние имаме .... хоп 0:1 *joking* срещу Спортист ще е същата история в неделя 1:0 2:0 нещо такова *smile* те са изпаднали при победа нито ще им дадат премии нито нищо така че слагайте смело *thumb_up*

georgiew_71
22.04.2010 19:12

Ето поредното доказателство за продажничеството ни във футболното ни първенство.Иначе отстрани тези които не знаят за какво става на въпрос биха си казали,че първенството ни е много интересно.Вярно,че е интересно само че в интерес са парите.Затова стадионите ни никога няма да се напълнят.Имено в това е проблема е не някакъв друг,който някои футболни величия си измислят.

GalStan
22.04.2010 19:08

то такъв отбор не само че не трябва да взима купата,ами трябва и да ги изгонят от професионалния футбол.Заради такива продажни отборчета първенството ни е на това дередже.Няма силна ръка която да измете мърсотията от така наречения футбол в БГ.От това ще страда и националния,и ние феновете..