\"Не искам да се махам, но е възможно\"

17:44
\"Не искам да се махам, но е възможно\"
Легендата на Реал Мадрид Раул не планира отказване от футбола в края на сезона, макар да намекна, че може да напусне "кралския клуб".

Раул, който е играч на "белия балет" от 1992 година, подписа доживотен договор с Реал преди две години, според който контрактът му автоматично се подновява ако играе по 30 или повече мача на сезон.

32-годишният нападател постигна това условие, но след пристигането на многото звезди през последното лято, дните на Раул в тима може да са преброени.

"Не смятам да се отказвам! Надявам се да изпълня договора си с Реал. Но да видим какво ще стане в края на сезона. Искам да продължа да играя футбол", споделя

Нападателят призова съотборниците си да не се отказват от надеждите за титлата.

"Тимът има самочувствие. Вярвам, че можем да спечелим титлата и знам със сигурност, че дори да не го направим ще се борим докрай. Наясно сме, че в момента не зависи от нас дали ще станем шампиони и трябва да разчитаме на грешки на другите отбори. Но пък е ясно, че ако спечелим оставащите си пет мача, ще имаме по-големи шансове за първото място", сподели ветеранът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация