\"Има голяма вероятност да похарчим доста пари за нови играчи\"

17:23
\"Има голяма вероятност да похарчим доста пари за нови играчи\"
Мениджърът на Уулвърхямптън Мик Макарти заяви, че очаква да има средства за нови играчи през летния трансферен прозорец.

Възпитаниците на Макарти са с 6 точки над зоната на изпадащите, но мениджърът, който и преди е изпадал със Съндърланд, все още не е сигурен в спасението на тима си.

"Успеем ли да оцелеем, трябва да опитаме да станем още по-добри. Ако изпаднем, значи оставаме на същото ниво. При евентуално спасение, евентуалните нови попълнения ще имат повече вяра, че можем да задържим мястото си във Висшата лига. Има голяма вероятност да похарчим доста пари за нови играчи. Футболистите, които в момента са в клуба се справят добре, но важно е постоянно да усъвършенстваш състава", сподели спецът.

Победата на Астън Вила с 2:0 над Хъл Сити постави в отлична позиция "вълците" и при победа над Блекбърн в събота, Уулвс може да са спокойни за оставането си е елита.

"Исках Астън Вила да победи Хъл, разбира се, но ако ние печелим нашите мачове, няма да има значение как се представят противниците си", добави Макарти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация