Официално учредиха \"Кръг за ЦСКА\"

14:08
Официално учредиха \"Кръг за ЦСКА\"
Днес в 12:00 часа в залата за пресконференции на стадион "Българска армия" беше учреден "Кръг за ЦСКА", който бе представен от основните деятели: Светла Петрова, Иван Гарелов, Джими Найденов, Николай Ишков. Основната цел на кръга е да върне старите традиции в отбора и празника на трибуните за феновете, както и да бъде близко до футболистите в трудни моменти за тях.  Ето какво споделиха част от учредителите:

"Ще имаме неофициални срещи с отбора, с ръковоството на фен-клуба. Ще излагаме публично позициите си за клуба. Ни е не сме нещо, от което трябва да се плашат. Искаме да възвърнем славата на ЦСКА и да му дадем едно европейско лице. Ще се опитаме да отстранимтакива случки като в Мездра. Искаме да въведем такива неща като джентълменско поведение между отборите и играчите. Нямаме никакво притеснение да критикуваме грешките на отбора", заяви Иван Гарелов.

Светла Петрова също изказа своята позиция относно влиянието на този кръг: "Ще се опитаме да изкажем своето мнение. Да предотвратим такива несправедливи наказания като след мача в Мездра, които клуба получава. Ще работим за редовни срещи с журналистите и организирането на повече пресконференции. Чрез създаването на един такъв клуб от публични личности ще се опитаме да подобрим имиджа на клуба. Да задаваме някакви норми на поведение, но на терена всичко зависи от футболистите, ние не можем да играем вместо тях.  Не можем да носим отговорност за управлението на клуба. Ще се опитаме да изясним на футболистите какво представлява ПФК ЦСКА. Ще даваме съвети и нашата позиция."

На пресконференцията присъства и изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Венцислав Живков. Ето какво сподели той за учредяването на този кръг: "Ръководството и президентите на клуба приемат радушно този клуб. Това е позитивно и важно за отбора, за да може ЦСКА да върви напред. Такава инициатива ще бъде печеливша за клуба."

"Можем да им даваме полезни съвети, нямаме претенции да участваме в управлението на клуба. Нашите цели са други. Имаме много партньорска работа с клуба", каза Джими Найденов.

"Трябва да намерим правилния диалог с футболистите. Ще се опитаме да ги насочим в правилната посока. Аз като човек с опит във футбола, ще им давам ценни съвети", заяви Николай Ишков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари