Вижте кои играчи ще напуснат Юве, ако Бенитес поеме тима

14:25
Вижте кои играчи ще напуснат Юве, ако Бенитес поеме тима
Преговорите между ръководството на Ювентус и с представители на Рафа Бенитес продължават с пълна сила, съобщава "Кориере Дело Спорт".

Агентът на Бенитес е разкрил на торинските шефове визията на специалиста за бъдещето на тима в спортно - технически план.

Испанецът иска да върне в Ювентус тактическата схема 4-4-2 с акцент върху двамата флангови футболисти от халфовата линия. Затова Бенитес желае да получи средства, с които да привлече поне две класни крила в състава на Юве.

Специалистът също така бил готов със списък на футболистите, които не са му нужни. Давид Трезеге, Амаури, Себастиан Джовинко и Винченцо Якуинта са част от звездите на тима, които Бенитес иска да продаде, за да си осигури пари, с които да може да привлече играчите, от които се нуждае.

Приоритет за Рафа Бенитес е привличането на двама флангови футболисти, но освен това испанецът е изявил желание и да освежи атаката на тима с нов класен нападател.

Той е изготвил списък от три свои цели. Очаквано цел номер едно е Фернандо Торес. Тъй като не изглежда особено вероятно шефовете на Ливърпул да се съгласят да продадат "Хлапето", Рафа е готов да се задоволи и с привличането или на Един Дзеко, или на Джампаоло Пацини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
08.05.2010 19:21

тоя боклук хи4 да не си мисли да идва в ня6ия отбор, и да продава Джовинко - ....,И вижте го простака иска да продава вси4ки нападатели с изкю4ение на Делпи, за да взима крила,и за кво са му крила без нападатели,,пак и веднага предлага Торес ,като 4ели са гадженца ,та не искат да се разделят..Хи4 не го искам....Ако питате мен -М.Липи , ще вдигне Юве на крака ,както го е правел и пред години

vrajev
23.04.2010 12:34

тоз бива да е толкоз прост бенитез ама джовинко може да играе като крило и е луд *smile*

EnJ0y123
22.04.2010 22:00

еми туи е бенитез се пак... той и Буфон може да изхвърли толкова е прост че няма накъде повече айде да са маха от ливърпул стига на е излагал !!

AnTONYo
22.04.2010 21:53

Ако наистина иска да махне Джовинко, по -добре изобщо да не ни идва ..

SoundTracK
22.04.2010 21:09

Ако махне Джиовинко , лично отивам и го линчувам *devil* Това ще бъде е*ахти изцепката,най-талатливия млад играч на Юве да бъде продаде.. *thumb_down*