Започват грандиозните промени в ЦСКА

08:40
Започват грандиозните промени в ЦСКА
Емил Костадинов също е пред завръщане в ЦСКА. Екзекуторът на "петлите" вече е фаворит за спортен директор. Заедно със Стойчо Младенов той триумфира при последната титла на "червените" през 2008 г. Треньорът преговаря с шефовете от "Титан", които го канят да вади кестените от жаравата. Досега статистиката сочи, че Младенов е гаранция за титли. Днес или най-късно утре трябва да има договор между Стойчо и ЦСКА, или пътищата им ще се разминат, съобщава "Труд".

Стефан Орманджиев е третият, който се завръща на "Българска армия" - като административен директор. На практика той ще има функциите на президент.

Димитър Пенев пък няма да оглавява отбора, а просто в случая се използват лиценза му. От тапията се възползва временният треньор Адалберт Зафиров, изчерпал вече лимита да води ЦСКА без нужния лиценз.

Със сигурност Зафиров и екипът му Милен Радуканов, Петко Петков и Методи Деянов ще бъдат освободени след края на сезона. Всички ще получат предложения за работа в детско-юношеската школа.

Със седмица по-късно днес ще се учреди "Кръгът около ЦСКА". В него са Стефан Данаилов, певците Дони, Мария Илиева и Ваня Щерева, шоумените Ники Кънчев и Тончо Токмакчиев, журналистите Светла Петрова, Иван Гарелов, Ефрем Ефремов, Валери Запрянов и Георги Коритаров, футболният мениджър Николай Ишков...

Вероятно кръгът ще бъде оглавен от преподавателя по журналистика в Софийския университет Джими Найденов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_229
22.04.2010 12:10

красенцо, точно го каза.. Едвам биха ,то изобщо не се виждаше как ще бият. И цял мач разходка от страна на Литекс и накрая са си казали "Тия немогат да вкарат, дайте да ги пускаме" и оставили Тошко в Пеналта, иначе не мисля ,че бе очевидно. Опитваха се да вкарат гол в началото и после да се гъзат ,ама не стана. Но както каза Футбулен, ние феновете на ЛЕВСКИ няма какво да се нервим ,сами сме си виновни. Дано Вуцката направи нещо по въпроса. А относно тия завръщания... То тва се получава един път ... нали се вижда и при Левски..

krasenco
22.04.2010 11:36

Аре сега легнали!Те Цска едвам биха накрая,вие викате легнали.Стига сте говорили глупости.Относно треньорския пост,аз лично искам да сложат Сашо Станков.За мен той е много добър треньор,който работи прекрасно с младите футболисти.Винаги когато са го слагали,Цска са играли добре,но не го оставят да работи.Сменят го с някой,който е по-известен и го пренебрегват.Според мен трябва да го уставят да работи на спокойствие и да гради отбор от млади талантливи играчи по-дълго време.С комбинация от 2-ма най-много,но найстина класни купени играчи(а не 10 дето за нищо не стават) ще стане много добър отбор.

Futbulfen
22.04.2010 10:53

Грозно легнаха Латекса..много грозно,но и много видно.Нямаме право да говориме..ние сме си виновни.Беше ясно,че Латекса ше легна на чорбата

nasran_chorbar
22.04.2010 10:48

Ми те селяните се подкрепят, резултата беше повече от ясен, не случайно го хванах на точен.

georgiew_71
22.04.2010 09:21

Приказката от "1001 нощ" продължава.След вчерашния мач на ЦСКА,в който те показаха фантастична и изпъстрена с футбол игра искам да видя как ще ни отсрамят в Европа.Същото важи и за отбора на Литекс.Цяла България знаеше как ще завърши този мач с изключение на феновете на ЦСКА.

ManUtdTillidie
22.04.2010 09:12

Да цял нов тренирьорски щаб за колко 1 седмица и тях след това ще ги изпишат от диспансера , цирка ЦСКА.