Левски хареса халф от Брестник, връща си и играчите от Локо Мездра

08:16
Левски хареса халф от Брестник, връща си и играчите от Локо Мездра
Финансовата криза в Левски продължава да набира сила и затова тимът ще погледне към "Б" група за лятната селекция. "Сините" са хвърлили око на халфа на Брестник 1948 Пловдив Петър Атанасов, съобщава "Тема Спорт".

Младокът се превърна в основна фигура във втородивизионния тим през този сезон. Освен че се отличава със стабилната си игра, Атанасов е и водещ голмайстор на тима си. До момента талантът, който е роден през 1990 година, е отбелязал цели девет попадения.

Междувременно стана ясно, че мениджърът на шампионите от Левски Георги Иванов си отмъсти на Локомотив Мездра, след като закъсалият тим измъкна "хикс" от "сините" във вторник.

Вчера четиримата футболисти на Левски, които играят в Мездра, са били информирани от "Герена", че повече не трябва да се появяват на терена с екипа на Локомотив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

akdogg
22.04.2010 21:18

това че сте забравили да напомните на локо м. че трябва да ви полегне *lol*

torres_229
22.04.2010 12:12

Кое му е говедарското ,тъпанар.. Че пускаш младите си играчи да се обиграват в другите отбори ,докато натрупат опит и самочувствие,а след това си ги връщаш надъхани ли ?! То тва ,ако е говедарско ,да не говорим за румънската измет ,в която бяхте затънали.. Е сега сте само в измет.