Рома се класира на финал за Купата на Италия (видео)

20:52
Рома се класира на финал за Купата на Италия (видео)
Рома ще играе на финала за Купата на Италия през този сезон. "Вълците" успяха да отстранят Удинезе на полуфинала с общ резултат 2:1 от двата мача.

На "Олимпико" римляните спечелиха с 2:0. Днес на "Фриули" играчите на Удинезе имаха доста положения пред вратата на Жулио Серджо и в 81-а минута Санчез откри резултата. Нападателят преодоля Рийзе и шутира между краката на вратаря, давайки надежда на своя тим, че може да се добере до финала.

Три минути по-късно Касети от Рома получи втори жълт картон и бе изгонен. Въпреки отчаяните опити на домакините, до края те не успяха да стигнат до гол и отпаднаха. Мачът можеше да отиде към продължения в 88-а минута, когато Инлер стреля от далечно разстояние и само гредата спаси Рома.

Клаудио Раниери бе дал почивка на някои играчи от основния си състав, но въпреки това неговите възпитаници показаха добра тактическа дисциплина и постигнаха своята цел.

"Вълците" ще се изправят срещу Интер на финала в този турнир.

Удинезе: Хандарович, Феронети, Запата, Лукович, Паскуале, Исла, Санмарко, Асамоа, Санчез, Ди Натале, Пепе

Рома: Серджо, Касети, Мексес, Бурдисо, Рийзе, Де Роси, Фати, Тадей, Бриги, Баптища, Тони

Видео от мача вижте ТУК!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
22.04.2010 13:11

Финалът, както почти винаги, отново е Интер - Рома. Така и трябва да е, защото това са най - добрите отбори в Италия, а и аз симпатизирам на тях най - много, но няма да е лошо от време на време да допускат и някой от другите отбори да помиришат финала, че иначе ще ги отчаят тотално. *lol*

rockamring
21.04.2010 21:33

Да наистина ще е хубаво да направят дубъл.РОма са симпатяги

Mar4eli
21.04.2010 20:58

*thumb_up*
*party* *thumb_up* надявам се да направят дубал успех