Торес: Испания - Англия би бил перфектният финал в ЮАР

17:05
Торес: Испания - Англия би бил перфектният финал в ЮАР
Звездата на Ливърпул Фернандо Торес смята, че Англия има всичко необходимо да играе финал на Световно първенство, ако успее да преодолее комплекса от отпадането на четвъртфинали на големи първенства.

Торес, който бе трансфериран от Атлетико Мадрид на "Анфийлд" през 2007 година, в момента е контузен и няма да играе до края на сезона в Англия. Той заяви за "Дейли Експрес":

"Ако Англия успее да прескочи тази психологическа бариера, то тогава Испания - Англия би бил перфектният финал на Световното първенство. Хората казват, че Испания има най-добрия стартов състав в света, но ако погледнете какво има Англия на хартия, може да се каже, че те са втори в света по този показател. Джон Тери и Рио Фърдинанд са двама от най-добрите защитници в света. Стиви Джерард е най-великият централен полузащитник на планетата, а Уейн Рууни е играчът в най-невероятна форма, заедно с Лионел Меси. Трудно може да се види слабо място в английския тим. Те просто трябва да си повярват, че ще минат четвъртфиналите."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo_1994
23.04.2010 17:24

хаха англия финал аз им давам най-много 1/4 финал,а финала може да е аржентина/бразилия vs испания

biserms
21.04.2010 19:26

Оф не разбрахте, че на световните първенства никога не печелят фаворитите.....Сега всички казват, че Испания или Англия ще е шампион, но ще видите, че и двата отбора най-много до 1/2 финал да стигнат.Тва е гарантирано просто.Нямат манталитет на победители, който притежават големите футболни нации.Дори с такива индивидуалности не ги виждам на финал.Аз ще съм за Италия, но мисля, че колкото и смешно да ви звучи, че Аржентина ще е шампион.И мисля, че финала ще е изцяло латиноамерикански - Аржентина-Бразилия.Но ще видим, има време...

el_n1n0
21.04.2010 17:57

една поправка - трансфера беше през 2007-ма *smile*