Отстраниха Зафиров, днес Пената поема ЦСКА

12:50
Отстраниха Зафиров, днес Пената поема ЦСКА
Димитър Пенев почти сигурно ще изведе ЦСКА тази вечер срещу Литекс. Адалберт Зафиров, който се водеше треньор след раздялата с Йоан Андоне, се е изпокарал с "Титан", съобщава "Стандарт".

Вероятно става въпрос за опит за вмешателство в работата му. Очаква се Стратега да бъде представен в следобедните часове. Не е ясно дали Зафето въобще ще се появи на "Армията" тази вечер.

Ако смяната стане факт, Пената ще е треньор №4 за сезона. Започна Любо Пенев, смени го Андоне, за да дойде Зафиров. Кашата става пълна, тъй като до дни се очаква отговор от Стойчо Младенов.

Нищо чудно обаче "Титан" да предпочете по-евтин вариант с Пенев и Ради Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maikavidaebagov
10.08.2011 16:46

Да назначиме Говнзо, а? Я по - добре не, че не ми се бере СРАм в Търнава, Крива Паланка и др култови за вас места...*cool*

donatelo
21.04.2010 19:03

Futbulfen,как кой щее треньор през второто полувреме?Естественно този ,който е останал трезвен! *lol*

georgiew_71
21.04.2010 13:59

Тук мисля,че вече може да се говори за рекорд по смяна на треньори в рамките на един сезон.Аз залагам,че до края на първенството ще станат 8,ако се движат с това темпо.Ако собствениците искат да им излезе по евтино да вземат да пуснат една обява във вестниците и да проведат по едно интервю със всеки и може да се намери някой да стане треньор на минималната работна заплата.

Futbulfen
21.04.2010 13:00

WINNER дайте да напрайме една анкетка до началото на второто полувреме на мача ц(*ка - Литекс..кой ли ще е старши треньор през вторите 45мин. *joking* ?!