Ултиматум в ЦСКА: Европа или вън!

11:03
Ултиматум в ЦСКА: Европа или вън!
Босовете на ЦСКА са поставили ултиматум на играчите - или ще се класират за евротурнирите, или ще бъдат изгонени. Това важи до голяма степен за чужденците в тима, които постоянно мрънкали за пари, но с нищо не доказвали, че заслужават да носят червения екип, съобщава "Меридиан мач".

Това означава, че ако ЦСКА не успее да се класира за Лига Европа, то с отбора през лятото ще се разделят Руи Мигел, Мишел Платини, Викторс Мороз, Маркиньос и Флорентин Петре. Положението с Елиот Гранден е малко по-различно, защото той ще бъде продаден при първа по-добра оферта.

Иначе за днешното дерби с Литекс в състава на ЦСКА ще има една-единствена промяна за разлика от двубоя с Миньор Перник. На върха на атаката по всяка вероятност ще бъде Дормушали Саидходжа. Освен че той е последният "червен" нападател, вкарал гол през есента, Муши игра в Литекс и е отлично запознат с тактиката на съперника.

На вратата ще бъде Иван Караджов, който след завръщането на Димитър Пенев в щаба на Адалберт Зафиров е твърд титуляр. Пред него в отбрана ще бъдат Йордан Минев, Апостол Попов, Павел Виданов и Костадин Стоянов. В отсъствието на наказания Маркиньос, който според източници от ЦСКА си изкарал нарочно жълт картон срещу Миньор Перник, защото не искал да участва в двубоя с Литекс, в средата на терена до Тодор Янчев ще се подвизава Светослав Петров. По крилата ще са Спас Делев и Румен Трифонов. Зад гореспоменатия Саидхдожа пък ще действа Елиот Гранден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация