Специалния: Спечелихме заслужено, но все още не сме на финал

08:44
Специалния: Спечелихме заслужено, но все още не сме на финал
Спечелихме заслужено срещу Барселона, но още сме далеч от финала, коментира треньорът на Интер Жосе Моуриньо след снощния успех с 3:1 над "каталунците" в първия 1/2-финален мач от Шампионската лига.

"Не е лесно да победиш Барселона, не е лесно да им вкараш гол, не е лесно да се защитаващ срещу тях, но ние успяхме да направим всичко това. Победихме и то заслужено, но все още сме далеч от финала. Все още ни остава да играем в Барселона срещу един отбор от суперкласа и трябва да внимаваме. В тунела видях някои неща, които вече ме карат да си мисля какво ме очаква следващата седмица. Това, което видях бе, че футболистите на Барселона бяха ядосани на реферите и би следвало да се каже, че паметта им е много къса, защото аз още не мога да простя това, че "моите" момчета от Челси плакаха миналата година заради съдийството на Йовребьо в мача с Барселона", каза Моуриньо.

"Играчите на Интер заслужават много комплименти тази вечер. Играхме много добре. Жалко, че допуснахме този гол, който падна след първия им удар във вратата. Наистина жалко, но ние отговорихме на удара. Отборът се представим много добре. Остават още 90 минути, но при всички случаи записахме шеста поредна победа и се превърнахме от малък тим в Шампионската лига в отбор, който знае как да побеждава в Европа. Единни сме, имаме мечти и идеи как да сбъднем тези мечти. Имаме две възможности след мача в Барселона – да отидем в Мадрид или да се върнем у дома, но във всеки случай ще се върнем вкъщи с много високо вдигнати глави. Но пак повтарям – Мадрид все още е много далеч", добави още Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
21.04.2010 11:52

Къде са всички смешници,които до преди 1 година се смееха на Жозе,а сега го хвалят за наи-добрият наставник.Аз ще ви кажа къде са-в миши дупки са се покрили