ЦСКА и Панку разтрогнаха по телефона

08:11
ЦСКА и Панку разтрогнаха по телефона
ЦСКА и Даниел Панку се разделиха по взаимно съгласие, стана ясно вчера.

Според "Меридиан мач", в понеделник вечерта босовете на "армейския" клуб са имали продължителен разговор по телефона с румънеца и неговия мениджър, след което са стигнали до компромисно решение. Панку повече няма да се връща в България и да носи "червения" екип и същевременно се отказва от две заплати, които му дължат.

Панку запраши тайно за Румъния преди повече от седмица. Той пристигна с шум и трясък на "Армията" през зимната пауза, но тотално разочарова. След напускането на Йоан Андоне, беше повече от ясно, че нападателят ще изкара най-много до края на сезона. Оказа се, че престоят му в ЦСКА е още по-кратък. Почти сигурно той ще премине в Рапид Букурещ, където отскоро на скамейката седна Йоан Андоне.

Последният мач на Панку с екипа на ЦСКА беше двубоят с Монтана, игран в Своге. Срещата завърши 1:1, а през цялата среща бившият играч на Бешикташ явно демонстрираше нежеланието си за игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
21.04.2010 11:20

,,Голямата звезда'' изчезна най-после *thumb_up* По-добре да си играе Муши.Нито има някакви претенци за висока заплата,нито играе по-слабо от Панку.