Балъков: Надявам се Миньор да играе отворен футбол

19:30
Балъков: Надявам се Миньор да играе отворен футбол
В четвъртък вечер отборът на Черноморец Бургас приема Миньор Перник в мач от 26-я кръг на българската "А" футболна група, а  мениджърът на "акулите" Красимир Балъков даде традиционната си пресконференция преди двубоя.

"Миньор е корав противник, който се пакетира добре в защита и контраатакува опасно. Много от мачовете на този отбор завършват с един или два гола. Надявам се в Бургас да играят отворен футбол, за да се получи спектакъл", заяви Балъков на пресконференция преди срещата на двата тима.

"Дай Боже да има повече голове, разбира се за нас. Няма да ни бъде лесно, затова призовавам зрителите към подкрепа по пътя към победата", добави Балъков.

Бала не може да разчита само на оперираните Велин Дамянов и Цветомир Цонков. Под въпрос е участието на Йохен Зайц, който е прекарал грип.

"Ще се радвам, ако стадионът се напълни, както срещу Левски и Сливен. Хората да не се притесняват да идват с децата си заради това, че феновете на „Миньор” са по-агресивни. Ние сме доказали, че създаваме перфектна организация", завърши Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
20.04.2010 19:48

Много неправилно се използват някои думи какво значи "отворен футбол или затворен" естествено че когато топката е в единия отбор другия няма да тръгне да атакува...