\"Никога не съм слагал Испания пред Ливърпул\"

15:55
\"Никога не съм слагал Испания пред Ливърпул\"
Голмайсторът на Ливърпул Фернандо Торес отрече твърденията, че е решил да се оперира и така да сложи Испания пред Ливърпул като свой основен приоритет.

Торес ще пропусне остатъка от сезона, след като премина втора операция на коляното в неделя вечер в Барселона. Той обаче отрече да се притеснява повече за това дали ще играе за Испания, отколкото за представянето си в Ливърпул.

"Това не е истина! Ние изчерпахме всички варианти преди да се стигне до това решение. Съществуваха три опции. Едната бе менискусът ми да е добре, втората бе проблемът да не бъде изчистен и третата - да имам сериозни проблеми. В петък аз минах преглед със скенер в Ливърпул, който разчисти всички съмнения и ни показа, че трябва да се оперирам. Менискусът ми бе засегнат и докторите казаха, че ще трябва да ме оперират. Още повече, контузията се получи във втората минута на мача с Бенфика на "Анфийлд" и аз играх контузен 85 минути. Ако мислех повече за Мондиала и Испания, щях да поискам смяна. Нещата не стоят така, исках да стигна финал в Лига Европа с моя тим. Аз все пак очаквам Световното от четири години и ако всичко върви по план, не смятам да го пропускам", споделя Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари