Райт: Шансовете Венгер да остане са 50:50

13:54
Райт: Шансовете Венгер да остане са 50:50
Легендата на Арсенал Йън Райт смята, че Арсен Венгер вече сериозно преосмисля бъдещето си като мениджър на "топчиите".

"Докато загубите от Барселона и Тотнъм бяха разочароващи, то капитулацията в последните 10 минути в мача с Уигън, доказаха, че тимът на Арсен Венгер се нуждае от сериозна операция", написа Райт в колонката си в "The Sun".

"Настъпи момента Арсен да бъде честен с феновете. Приятелите ми ме питата непрестанно какво се случва и всички фенове на Арсенал заслужават да чуят истината. Договорът на Венгер приключва в края на следващия сезон и тогава той ще трябва да реши дали да остане, аз му вярвам. Мисля, че му остават още няколко години в клуба. След пореден сезон без трофей, вече пета година, привържениците се разделиха, едните искат той да остане, другите да си ходи. Сега нещата са 50:50", допълни още Райт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasho_kg
21.04.2010 18:29

че кво са виновни футболистите че противниците им немогат да им вземат топката чисто и трябва задължително да ги ритат и то почти винаги много грубо *thumb_down* *erm*

milene
21.04.2010 10:50

Аз пък го мисля, и този треньор е Мауриньо, но за съжаление Ман Юн изглежда ще го дръпнат първи. Венгер допуска грешки в титулярния състав и често закъснява със смените. Освен това самият стил на игра на Арсенал според мен спомага за честите контузии в отбора. Раздават се къси пасове и прекалено дълго се гърдира топката, заради което футболистите биват ритани.

rockamring
20.04.2010 14:04

Каквото и да си говорим Венгер е един от може би петте най-добри треньори в наши дни.Не мисля че има друг треньор който би свършил по-добра работа в Арсенал.