Сливен и Локо Пловдив не се победиха

18:09
Сливен и Локо Пловдив не се победиха
Отборите на Сливен и Локомотив Пловдив завършиха наравно 1:1 в последния мач от 25-я кръг на "А" група, като и двата гола в мача отбелязаха бивши играчи на ЦСКА.

Домакините от Сливен започнаха по-добре мача и имаха териториално предимство в началото, но не успяваха да стигнат до чисто положение пред Акалски. Последваха два удара на Йордан Тодоров в 14-а и 15-а минута, като първия път вратарят Тодоров се намеси добре, а при второто положение защитник на домакините блокира удара. В 20-а минута Тодоров пропусна ново добро положение, след като получи пас от пробилия по дясното крило Здравко Лазаров и изстреля силен удар, който се отби в десния страничен стълб. След пропуските на Тодоров, в 35-а минута дойде часът на Александър Тонев, който също като Тодоров е бивш "червен" кадър. Тонев получи топката на границата на наказателното поле и виждайки, че Акалски е излязъл прати топката в горния му ляв ъгъл за 1:0. Отново Тодоров имаше шанс за попадение в 39-а минута, но изстрелът му бе избит от голлинията.

Гара Дембеле също се отличи с невероятен пропуск в 58-а минута. Нападателят надигра двама защитници на домакините, но стреля в тялото на стража Тодоров. Данчо Тъча все пак се разписа в 65-а минута, след като бе изведен по дясното крило от Лазаров, напредна и с диагонален шут изравни резултата. В 76-а минута поредното положение за гостите бе пропиляно от Тодоров, който не успя да се измъкне от бранителите на Сливен. Домакините все пак удържаха натиска и спечелиха точка в борбата за оцеляване, в която участник е и самият Локомотив Пловдив.

Така, разликата между двата тима се запази. Локомотив е 12-и с 23 точки, а Сливен е 13-и с 22, точно над чертата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MISTERIY
19.04.2010 18:15

можехте да напишете и сливен-локомотив москва *lol*

ice_arsen
19.04.2010 18:12

брей теа сливен са страшни щом и с локо софия се мерат *lol* п.с. опраете заглавието че някои от малкото фенове на локо софия ще получи разстройство или в по лошия случай инфаркт) *thumb_up* *beer*