Хлапето: Не смятам да пропускам Световното първенство

17:25
Хлапето: Не смятам да пропускам Световното първенство
Голмайсторът на Ливърпул Фернандо Торес заяви, че смята да започне веднага възстановяването си след операцията на коляното, която претърпя и да е на разположение за Световното първенство.

"Световното първенство е най-важно. Чакам го четири години и ако всичко върви добре не смятам да го пропусна. Вече започнах упражнения за възстановяване", сподели Торес.

Той обаче отрече, че мисли повече за задълженията си за Испания, отколкото за тези в клуба си Ливърпул.

"Проверих всички възможности преди да се реша на операция. Менискусът ми бе наранен и докторите казаха, че операция е най-доброто решение. Още повече, че получих контузията във втората минута на мача с Бенфика, но продължих да играя още 85 минути с наранено коляно. Ако мислех за участието си в Южна Африка щях да поискам да бъда сменен още в началото", продължи испанецът.

Отсъствието на Хлапето до края на сезона обаче значи, че той ще пропусне полуфинала от Лига Европа между Ливърпул и бившия му тим Атлетико Мадрид.

"Бих се радвал да играя срещу Атлетико и да видя отново феновете, но ще имам повече възможности да сторя това в бъдеще", завърши звездата на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
20.04.2010 09:07

Страната е на първо място, а иначе Фернандо показа, че е верен на клуба и не ги предаде, иначе ако беше сменен, всичко заминаваше..

Fabregas_boy
19.04.2010 20:38

Абе тъпака най-отдолъ,първо е страната,после клуба бе комерс смотан *thumb_down*

lamers_pro
19.04.2010 18:55

LiverpoolLegend тъпако той каза,че не мисли само за Испания бе! *angry* Успешно и бързо възстановяване Нандо!Чакаме те на Мондиала!! *thumb_up*

LiverpoolLegend
19.04.2010 18:08

Аве тоя какъв играч е само мислии за националния уж мн го уважавам като футболист но все да ме нерви тоз сезон ! *angry* *wink*