Галиани: Леонардо може да напусне по семейни причини

15:58
Галиани: Леонардо може да напусне по семейни причини
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани сподели, че има вероятност треньорът на тима Леонардо да напусне през лятото по семейни причини.

Според слуховете, бъдещето на бразилеца при "росонерите" е под въпрос. Той е свързван с поста селекционер на националния отбор на Бразилия, който ще бъде свободен след края на Световното първенство, когато изтича контрактът на сегашния наставник на "кариоките" Карлос Дунга.

"Няма никакъв проблем с футболистите, Лео обаче има три деца в Рио де Жанейро и рано или късно той ще се върне в Бразилия. Каквото и да стане в бъдеще, аз ще се опитам да го убедя да остане в Италия", за    яви тактично Галиани.

Милан загуби с 1:2 от Сампдория през уикенда и на практика се прости с шансовете си за титлата в Серия "А". "Росонерите" са на седем точки зад лидера Рома, а до края на сезона остават само четири мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN90
19.04.2010 22:18

И кво говорите глупости бе...аребите като го купят кво да си перът парите ли само? Да станим като Реал Мадрид само за пари да се мисли не за трофей? Берлускони заедно с Галиани много са дали на Милан. И идва един труден момент за Берлускони и айде линчуваите го... *sick* Много бързо забравихте 5-те ШЛ и още много трофей. Е последната не е чак толко далече бе през 2007 година. Всичко ще се оправи с Милан само трябва време Берлускони да си стъпи на краката. *thumb_up*

ManUtdTillidie
19.04.2010 20:47

Не бе Андоне го изписаха от психодиспансера *lol* *lol*

kaligyla
19.04.2010 16:28

тои и андоне си трагна от ЦСКА по семеини при4ини като ги заприказват такива тапотииии дали некои се вразва семеини при4ини глупости пални

shizofrenik
19.04.2010 16:14

Тоя плешивия Галиани точно той трябва да напусне и оня дъртак Берлускони вярно много е дал на Милан ама в момета иска да се изсере на метеното.Да идват арабите да копуват Милан и Лео да си остане треньор момчето е младо те първа ще се развива а и без необходимите играчи няма как да стане.Неможе само с Роналдиньо,Пато , Силва и Антонини трябват и качествени играчи

ManUtdTillidie
19.04.2010 16:06

само да знаете между първото // има спейс изтрийте го също така мужду / и еуропиян и него изтрийте и между / и рийд и него също махнете .

ManUtdTillidie
19.04.2010 16:03

Вица на годината - http:/ /www.winner.bg/ european-football/ read11137.html 51: *lol*