От Вила искат бързо решение за участието на \"Помпи\" в Лига Европа

14:24
От Вила искат бързо решение за участието на \"Помпи\" в Лига Европа
Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл подкани футболната асоциация в Англия да вземе по-бързо решение, относно евентуалното участие на Портсмут в Лига Европа през следващия сезон.

"Помпи" си осигуриха участие в Лига Европа, след като се класирхаа за финала на ФА Къп, но тимът все още няма лиценз от УЕФА за участие в евротурнирите. От Ръководството на Портсмут помолиха Футболната Асоциация в Англия да им разреши да играят в европейския турнир.

Ако молбата на тима не бъде уважена, обаче се отваря още едно място в Лига Европа, което ще се определи от класирането във Висшата лига. О\'Нийл се надява ФА бързо да вземе решение и да разясни на отборите как стоят нещата с класирането във втория по сила европейски клубен турнир.

"Дали ще имам проблем с молбата на Портсмут да участва в Лига Европа? Ако завършим седми, определено бих имал проблем. Не знам какви са правилата. Не съм проверявал. Единственото нещо, което искам, е какъвто и да е проблема, ФА да го разреши преди края на сезона и да даде на тимовете, борещи се за Европа ясна представа какво трябва да правят", смята мениджърът на Вила.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация