Бридж: Загубата от Юнайтед ни мотивира

13:43
Бридж: Загубата от Юнайтед ни мотивира
Левият бек на Манчестър Сити Уейн Бридж увери, че той и съотборниците му са по-уверени от всякога, че ще завършат на четвърто място във Висшата лига.

Бранителят вярва, че нещастната загуба от Манчестър Юнайтед в последната минута на мача е подействала добре на тима и сега всички още повече искат да се докажат и да се преборят за четвъртото място.

"Загубата ни бе наистина шокираща, но все още имаме шанс за четвъртото място. Тотнъм може да са в подем в момента, но ние знаем, че четвъртото място е по силите ни. Ако не друго, тази загуба ни направи още по-жадни за победи - това бе настроението в съблекалнята след срещата", сподели бившият играч на Челси.

Манчестър Сити има наистина тежък следващ мач, посрещайки Арсенал, който иска да се реваншира след нелепата загуба с 2:3 от Уигън през уикенда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
19.04.2010 15:01

ООО как забравих и гравитацията , тя беше подкупена от нас за да не полети топката към Марс *lol* *lol*

ManUtdTillidie
19.04.2010 14:56

Не бе базиках се с късмет ги бихме , нали и него го подкупихме както и гравитацията както и тервата както и вратата за да се мръдне малко и топката да влезне. Значи при центрирането Евра случайно се подхлъзна и удари топката и въздухът който беше подкупен си свърши работата и я духня към Скоулс който от лявата си страна видя стършел и си наклони главата към топката без да иска и слънцето грееше в очите на Гивън и той не успя да скочи на време съяо така да не забравяме и вратата която се дръпна за да може да побере топката във вратата нали бе паляк.

manunited666
19.04.2010 14:54

psiharizlle играе се докато съдията не свири края.Значи по твоята логика отборите не трябва да вкарват голово след 80-тата минута.И освен това нямат право да е с 0-1.Може да е 0-2 0-3 но с 1 гол разлика ако победят значи нещо не е наред.Ах колко си тъп.

ManUtdTillidie
19.04.2010 14:51

Логиката ти е доста тъпа , според теб трябва да имаш 100 положения за да вкараш едно и да вкраваш винаги в средата на мача ми брато тъп си като антична брадва . Това показва само че отбора се възползва от положенията си .

psiharizlle
19.04.2010 14:47

Ако смяташ че късмет във футбола няма много грешиш
и сам си противоричиш. Манчестър според вас има ли победа без късмет , или съдията или каквото и да е.....Челси че на два пъти ги подпряха ето тва е сляп фен вижда само тва което е изгодно на отбора .А за последния мач 2 отбора да играят равностойно и нямаха много положения и да вкараш 93 минутата гол като си напраил 3-4 положения за 90 незнам кавко е ?

hristo_4olakov
19.04.2010 14:37

Да бе наистина! Ако не беше гравитацията ударът на Скоулс нямаше да влезе(както казва един съмишленик *thumb_up* )! Ако Юнайтед побеждават със съдийска помощ и късмет, какво да кажем за Челси- мача с Болтън!!! Просто няма смисъл!!!GGMU- Още нищо не е загубено! *thumb_up*

ManUtdTillidie
19.04.2010 14:17

ХАхахаха вие сте много смешни Манчестър според вас има ли победа без късмет , или съдията или каквото и да е . Няма късмет във футбола , победата си беше заслужена и да ти кажа за Челси че на два пъти ги подпряха.

psiharizlle
19.04.2010 14:13

ManUtdTillidie много защитаваш отбора си пък не виьдаш в дествителност каква игра предлага (слаба и грозна)Що да не говорят че ще ви бият като суперски късмет ви измъкна победата както и предния мач с тях а не някви ка4ества на играчите ви ,когато се срещанахте със силните отбори (Челси и Баерн вие май-много говорихте)

ManUtdTillidie
19.04.2010 13:54

Искате ли още мотивация , нещо преди мача много казвахте че ще ни биете итн.