Виданов: Някои не знаят какво означава ЦСКА

11:30
Виданов: Някои не знаят какво означава ЦСКА
Бранителят на ЦСКА Павел Виданов беше доста критичен към представянето на тима след нулевото равенство с Миньор Перник и слабата игра на "армейците". Виданов заяви, че играчите само срамят червената фланелка с игрите, които показват.

- Слаба игра и нови загубени точки за ЦСКА. Какво е твоето обяснение?

- След всеки мач ми задавате този въпрос. Честно казано нямам логично обяснение. След всяка изгубена точка казвам, че всеки трябва да си помисли как живее, тренира и се представя по време на мачовете. Ние сме в ЦСКА, за да защитаваме емблемата на клуба и нашите имена като футболисти. Явно доста хора не могат да осъзнаят това и напрежението оказва своето влияние. Трябва по някакъв начин да съумеем да защитим името на ЦСКА и най-малкото, което можем да направим, е да спечелим квоти за Лига Европа.

- Какъв е проблемът според теб - психологически, физически...?

- Не мога да съм в главата на всеки футболист и не е моя работа да коментирам, но само ще кажа, че проблемът не е само психологически. Има и друг, но не знам точно какъв е. Не мисля, че аз съм точно човекът, който да отговори най-точно на нещата.

- Феновете реагираха остро след края на мача, коментарът ти за това?


- Виждам, че ги боли, но ако си мислят, че на нас ни е приятно, не е така. Мен и другите момчета също ни боли от тази цялата ситуация и това, което се случва. Имало е вечери, в които не съм спал и съм стоял и съм мислил защо не можем да победим, защо не играем добре като в този мач, например. В момента, пак казвам, трябва да променим играта си, защото мисля, че има хора, които не разбират какво е емблемата на ЦСКА. Трябва сърце, трябва душа, трябва за този отбор да се раздаваш. Явно това не го осъзнават и не го показват на терена.

- Визираш ли някой конкретно?

- Имам предвид отбора като цяло, а не някой конкретно. Не съм аз човекът, който ще осъжда един или друг. Всички сме в кюпа, всички работим заедно, това е колективен спорт.

- Искаш да кажеш, че колективът в ЦСКА не е добър?

- Не, не искам да кажа това. Колективът в ЦСКА го има, но пак нещата не се получават. Не мога да намеря подходящата дума, за да ви обясня какво точно става.

- Ще успеете ли до мача с Литекс да се справите с проблемите в тима?

- Ще успеем, нямаме друг избор. Нямаме лек мач до края и не трябва да се предаваме.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HH7186
21.04.2010 11:26

А ние се чудим,вие по каква работа сте там!!!

*wonder*