Панку няма да се върне в ЦСКА

11:02
Панку няма да се върне в ЦСКА
Даниел Панку си е в Румъния и няма никакво намерение да се върне в ЦСКА. Това разкри сънародникът му Флорентин Петре след вчерашния мач с Миньор.

"Той има някакъв здравословен проблем и няма да играе повече за ЦСКА. Аз имам договор и съм тук до лятото. Няма проблем с неизплатени задължения към нас“" смутолеви нисичкият румънец, цитиран от "Меридиан мач".

Така, след като Андоне напусна "червените" с формулировката "семейни причини", Панку го направи заради "здравословни проблеми".

Мениджърът на Панку Джовани Бекали обаче се изказа доста остро по адрес на клиента си. Той дори препоръча на собствениците на ЦСКА да не му платят нито стотинка повече и да спрат правата му.

"Панку е малко луд. Негова е грешката, че си е тръгнал, не на ЦСКА. И аз не знам къде ще играе, няма право да ходи никъде другаде. Той получаваше по 6000 евро на месец и си е взел всички пари предварително. Това не е проблем", заяви Бекали пред Канал 3.

Той допусна, че напускането на Андоне може да е повлияло и на решението на Панку.

"Йоан Андоне си тръгна заради семейството си и там няма нищо общо с пари. Андоне не взимаше 25 000 евро, а 20 хиляди. Получил си е всичко до стотинка. Нормално е да се е уплашил от това, което стана в Мездра. Той не е нито обиден, нито сърдит на някого в ЦСКА. Заради Мездра е, жената и децата му са се уплашили", каза още румънският мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация