\"Английски вестник е виновен за формата на Бербатов\"

23:57
\"Английски вестник е виновен за формата на Бербатов\"
Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, намери виновника за проблемите на българския нападател в Манчестър Юнайтед. Пред BBT Данчев обяви, че английският таблоид "Сън" е повел негативната кампания срещу клиента му. Според Данчев въпреки катаклизмите Митко остава на "Олд Трафорд" и не бива да бъде свързван с други клубове.

"Знам за интереса на Байерн Мюнхен и той не е от днес, а още преди Митко да подпише с Юнайтед. Не мисля, че трябва да обсъждаме евентуален трансфер на Бербатов, защото той остава в Манчестър Юнайтед и следващия сезон.", коментира Данчев.

Той допълни, че: "В добрата стара Англия нищо не е случайно. Всичката помия, която се изля върху Митко беше дело на един конкретен жълт вестник - "Сън". Те поведоха негативната кампания срещу него. Това е преднамерена атака, за която едва ли стои вестникът, по-скоро някой друг клуб. С тези публикации те целят да дестабилизират Манчестър Юнайтед и клиента ми."

Данчев призна, че Бербатов не е безразличен към вестникарските публикации.

"Митко не е робот. И той се влияе от тези неща, които "Сън" пише за него. Той не иска да напуска Юнайтед, а иска да завърши кариерата си в този отбор. Дори Реал Мадрид трудно би го съблазнил", каза още Емил Данчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
23.05.2010 11:56

Доста четох вашите глупости но само с един съм съгласен - ManUtdTillidie *thumb_up*

alechko
22.04.2010 10:26

кво се стресира пречт му краката мързи го и това нищо против ако играеше като хората ама той не прави нищо някой пас от време на време и дотам и ако му върже и гол ще вкара но това е рядко

Berrba
19.04.2010 18:26

на крив крак тревата му пречи *devil* -давай Берба

Lollipopp
19.04.2010 16:21

значи на Бербатов освен вестниците му пречат - зрителите , терена, съотборниците му , температурата и влажността на въздуха и още куп други неща *lol* защо като играеше в Тотнъм и пак вестниците пишеха за него , той се представяше добре... явно не от вестниците , а от това че лапна прекалено голям залък и сега се задавя с него *wink* hristo_4olakov - каква заслуга има Бербо за гола срещу Сити като той въобще неповлия на ситуацията , а друг е въпроса че Айрлънд закъсня да се върне до Скоулс *thumb_up* и Фъргюсън му вярва , но не на терена *thinking*

hristo_4olakov
19.04.2010 14:41

Се га ще кажете, че Бербо с нищо не помогна на Ман Ю, особено срещу Сити!? Той си свърши работата на централен нападател- събра защитниците, Скоулс остана сам и вкара! Заслугата за гола е и на Берба! Но някои хора гледат само статистиката! Не виждат, че Митко си върши перфектно работата! САФ още колко пъти да каже че вярва в Бербо, а??? Дано скоро да почне и да вкарва както искат "разбирачите"! *angry*

danman
19.04.2010 09:35

Айде сега пък "Сън"виновни.Нашия сезон и половина се разхожда по терена или търка пейката,после другите му виновни.Не бил робот,влияел се от тези неща.Аз като гледам не е направил нищо по въпроса да пресече тези излияния по негов адрес.Даже и не си взе поне малко поука,да се стегне и да покаже,че тези писания не отговарят на истината.Отишъл си в един от най-великите клубове на света,покажи,че си за там и не са сгрешили в преценката си за теб.Парите няма да ги споменавам.Искал да завърши кариерата си в Юнайтед.Може.Като Бари-момчето за всичко в Манчестър.Нямало да се съгласи да отиде дори в Реал Мадрид.Те там боб хвърлят за него и само за наш Митьо си мечтаят.Аз лично не мисля,че Бербатов ще остане в Юнайтед през новия сезон,каквото и да си приказва Данчев.

darkspeed
19.04.2010 09:33

Aми ако няма достатъчна воля, значи мястото му не е в този отбор *smile* . Освен това, преди мача с Челси никой не го обиждаше, всички казваха, че в този мач ще се докаже.. Той не го направи, сигурно защото имали големи очаквания към него.. Ами не може да си играч на най-успешния английски отбор в последните 10 години и никой да не пише нищо за теб. Просто трябва да оставиш писанията за теб на заден план и да си вършиш работата. Ако не можеш - клубът не е за теб *wink* .

ManUtdTillidie
19.04.2010 02:23

Е да но трябва доста голяма воля за да им затвориш устата ако го бяха оставили той сега щеше да си е бомбена комбинация с Рууни.

darkspeed
19.04.2010 02:02

Ще спомена само едно име.. Нани. Че за бога, той беше обявен за пълно менте и че е излъгал Юнайтед като е подписал с тях. Всяка медия се надпреварваше да го реди, беше засилван на няколко пъти към Бразилия или Португалия. Но какво направи той? Вместо да се оправдава и дъни на терена, взе нещата в свои ръце и показа на всички, че е достатъчно класен играч и има място в Юнайтед. Защо нашият не направи това..? От 2 години чакаме, но освен моментни проблясъци, друго не се вижда.. И то все срещу малките отбори. Манчестър е прекалено висок клуб за Бербатов, той е за Тотнъм или Евертън, би паснал и в Нюкясъл или Вила.. Тоест за отбор с мечти за влизане в топ 6. И не защото е слаб играч, а защото няма достатъчно хъс и желание за игра за тим от топ 3. Това е моето мнение *smile* ...

Resorter
19.04.2010 00:03

Съгласен съм, няма как постоянната помия която се изсипва върху него да не повлияе. Бербатов е класен нападател, който беше истинска машина и за Леверкузен и за Тотнъм. Очаквам в един момент да избухне и да затвори устите на всички недоброжелатели. Искрено го желая!

ManUtdTillidie
19.04.2010 00:01

А и между другото да си мени бутонките на Найк , Тотал90 защото са по добри за него.

ManUtdTillidie
19.04.2010 00:00

Това може да изглежда тъпо извинение но е много много много много вярно , защото той се стресира понеже го критикуваха и за това така му падна формата иначе в началото вкарваше и то не малко