Гейскандал в Локо Пловдив

21:49
Гейскандал в Локо Пловдив
"Гейскандал" избухна на вчерашната пресконференция на Локомотив Пловдив. Треньорът Наджи Шенсой заяви, че в отбора си имал "трима педерасти", които донасяли информации и глупости от съблекалните на "друг педераст" - журналист.

"Пълно е с интриги около Локомотив", каза Шенсой. "Аз стоя и гледам, но ще действам безкомпромисно с изстрел в челото като в Сицилия. Гледал съм филмите на Ал Пачино. Ръководството трябва да ме защити и да запази атмосферата и духа в клуба. От всичко най-обичам истината, затова и не я спестявам."

"Няма бойкоти на треньора, както твърдят някои", продължи косоварят. "Аз не съм психо или всичко друго, с което ме атакуват дадени медии. Защо Драголюб Симонович не е психо, след като Сливен няма и точка в шест поредни мача? Ако зависеше само от мен, ще ги изчистя всички интриганти."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atso
19.04.2010 01:11

Това "л" трябва да е "П"-ПРИЯТЕЛИ

atso
19.04.2010 01:09

Ми Сеншой,ти не октриваш топлата вода,при вас има само цигани и гейове,само си разменят местата.

jonykanara
18.04.2010 22:24

*lol* Нямам думи!!! Господа буфери до там ли е докарахте с Коко-ко-ко Динев!!! Ама вие нали си знаете, че: "Турция е вашата родина, Ахмед Доган е вашият баща! Отбора ви мирише от далече на всичките мангали по света" *lol*

Wahetto
18.04.2010 22:18

Тоя Нанджи е егати колоритния тип *lol* *lol*