Миньор не ляга на никой, \"чуковете\" взеха точка от ЦСКА

16:49
Миньор не ляга на никой, \"чуковете\" взеха точка от ЦСКА
Напук на слуховете, че ще легне на ЦСКА, Миньор Перник смело се противопостави на "армейците" и успя да завоюва една точка. На стадион "Локомотив" в столицата "чуковете" и "червените" завършиха при резултат 0:0 в среща от 25-я кръг на А група.

Още от началото на двубоя "армейците" се настаниха в половината на "чуковете" и владееха повече топката. Темпото на игра обаче, беше много бавно, а в многобройните атаки на "червените" липсваше каквато и да е острота и изобретателност.

"Армейците" изглеждаха доста изнервени и реферът Ахмед Ахмед оцвети в жълто трима цесекари за реакции по негов адрес.

Чисти голови положения пред двете врати нямаше, като по-напечено стана само при два опита на перничани за контраатака.

Първо двама от Миньор останаха само срещу Янчев след грешка на "армейците" в центъра. Петров се опита да намери Витанов, който се озова на чиста позиция сам срещу Караджов. Витанов обаче се спъна и пропиля шанса си да открие резултата.

Минути по-късно Иванович открадна една топка от Тодор Янчев и за момент се създаде числено превъзходство за перничани пред наказателното поле на ЦСКА. Последва центриране, но бранителите на "червените" изчистиха в корнер.

"Армейците" започнаха силно второто полувреме. В 46-а минута Делев с хубав пас по земя изведе Трифонов на чиста позиция вляво от вратата. Бившият играч на Миньор шутира силно с левачката и нацели горната греда.

Секунди по-късно Платини излезе сам срещу Ивайло Иванов. Бразилецът шутира, вратарят първоначално спаси, но изпусна топката, която отиваше към вратата, но бранител на перничани изчисти.

В 54-а минута след центриране от фаул Коста Стоянов стреля с глава, топката се разходи по голлинията на "чуковете" преди да бъде изчистена. В следващата атака на "червените" топката бе центрирана на главата на Гранден, който стреля право в ръцете на Иванов.

Тридесет минути преди края бранител на Миньор върна умишлено топката с крак към Ивайло Иванов. Стражът безцеремонно улови коженото кълбо и по правилата това би трябвало да е двоен удар в полза на ЦСКА. Ахмед Ахмед обаче, прецени, че в ситуацията няма нищо нередно.

В 77-а минута Трифонов центрира отляво към задната греда. Там бе Саидходжа, който стреля с глава, но Иванов с една ръка спаси.

В 88-а минута Петров се измъкна на позиция сам срещу Караджов след грешка на резервата Манчев. Футболистът на Миньор обаче, шутира силно и неточно в аут. Есента при подобно положение Румен Трифонов разкова "армейците", но сега самият Трифонов носеше червената фланелка.

В крайна сметка "червените" не успяха да пробият отбраната на перничани и за втори път през този сезон се провалиха в опитите си да победят "чуковете".

След този мач ЦСКА остава на трето място с 48 точки, докато Миньор е на седма позиция с 38 точки.

Ето и стартовите състави на двата тима:

Миньор Перник: Иванов, Божиков, Олегов, Цветков, Мутафов, Янкович, П.Петров, Витанов, Иванович, Илиев, Крумов

ЦСКА: Караджов, Минев, Виданов, Попов, Стоянов, Янчев, Маркиньос, Делев, Гранден, Трифонов, Платини

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
18.04.2010 20:56

Вие гледахте "Орките ядат свине" - поредния епизод от сериала "Мълчанието на шопара", в сряда очасквайте следващия епизод "Е*ан в Надежда", Приятно гледане!

donatelo
18.04.2010 18:16

Поздрави на "МИНЬОРО",браво момчета. *thumb_up*

Futbulfen
18.04.2010 18:03

Забравих да спомена кой е виновника за фиеското на арменците..е няма да е трудно,те виновниците се знаят след всеки мач на зурлите...БФС , ЛЕВСКИ , БаткOFF,папата и Биг Брадър..

Futbulfen
18.04.2010 18:01

Къде сте арменци..къде сте прасета?! Грухтяхте против Левски,цвилехте като пред коледно клане как Левски ще бъде 4ти,5ти или 6ти..а в действителност се получава нещо съвсем друго.Левски ще е минимум 3ти накрая на сезона,а чорбарите 7ми. БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ!!! *beer*

UltraBlueHool
18.04.2010 17:09

Цска май ще пропуснат Европа тази година.Тепърва им предстои мачове със силни противници , а Левски имат може би най-леката програма до края на сезона.Левскар съм и ми се иска ние да играем в Европа но с тази игра няма да постигнем кой знай какво.

goshetoo
18.04.2010 17:04

на прасетата в газъ да го духат боклуци *party*

siboko
18.04.2010 17:01

Малииии много сме слаби.Къде ще ходим да се излагаме.Не ни трябва никаква европа а ни трябва голяма сопа.То бива бива ама аман от лигльовци.На тия и по една минимална работна заплата им е много.

manunited666
18.04.2010 16:55

Последната минута можеха да осерат червените прасета но мал шанс.Жалко , изпуснаха 3-те точки.

Fi4o_CskA
18.04.2010 14:49

але але але але але але ЦСКА ОООО ЦСКА ОООО ЦСКА ООООО, 0-2 *beer*