\"Напоследък всеки взе се изказва срещу Левски\"

13:03
\"Напоследък всеки взе се изказва срещу Левски\"
Мениджърът на Левски Георги Иванов остана доволен от убедителната победа на "сините" с 5:0 над Спортист Своге. Гонзо заяви, че очаква "сините" да продължат в същия дух и в предстоящите двубои. Иванов също така коментира и твърденията на Драгомир Окука, че Левски е уредил мача с Берое.

"Не искам да се връщам на темата с Окука, напоследък всеки взе се изказва срещу Левски. Уважавам Локомотив София и техния президент, бил ми е шеф в Локомотив Пловдив. Хубавото е, че има хора с чест като Николай Гигов, който се извини", каза още Иванов.

"Нормално е да очаквам подобна победа. Левски играе добре, Спортист Своге пък нямат големи претенции и очаквах да победим с лекота. През първото полувреме играехме малко бавно, но предвид това, че имаше леко подценяваме, бе нормално. Изпускаме положения и от това не съм доволен, защото в по-сериозни мачове те няма да са много. Очаквам победи до края на първенството. Ще дадем почивка на няколко футболисти за мача с Локомотив Мездра, за да са свежи за двубоя с Пирин Благоевград. Левски играе един от най-хубавия футбол в България и това 5:0 въобще не ме изненада", допълни Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
18.04.2010 16:29

Аве текстописците от уинър, нарочно ли го правите това ве/визирам грешките ви във всяка една статия/?!? *thumb_down* Факт е, че ЛЕВСКИ е в устата и мислите на всеки. Има завистници, и такива които просто ги е страха когато ЛЕВСКИ са в близост до тях/в класирането/. Хубаво е, че в отбора се правят ротации. Успех, и само ЛЕВСКИ *thumb_up*