Левски се позабавлява със Спортист (видео)

21:18
Левски се позабавлява със Спортист (видео)
Левски победи Спортист Своге с 5:0 като домакин в среща от 25-я кръг на А група.

"Сините" откриха резултата в 21-а минута. Минев центрира отляво на главата на Антонов, който с добре премерен удар наказаха бившите си съотборници.

Темпото в срещата беше много бавно, като гостите изглеждаха ужасно демотивирани и неспособни да затруднят с каквото и да е своя опонент.

В 33-а минута Антонов направи комичен пропуск. Телкийски пусна хубав пас отдясно за нападателя. Деветката на Левски бе оставен непокрит в наказателното поле. Антонов пробва да направи странична ножица или нещо подобно, но така изрита топката, че тя премина доста встрани от вратата.

Секунди по-късно след груба грешка на бившия армейски вратар Кючуков, Мирослав Антонов заби втория си гол в мача с удар на празна врата.

В 48-а минута Сашо Александров изскочи на позиция сам срещу вратаря и с външен фалц прати топката в долния ляв ъгъл на Кючуков за 3:0.

Левски продължи непрестанно да атакува. В 60-а минута Телкийски стреля от границата на наказателното поле и уцели страничната греда. Три минути по-късно Кривия центрира отдясно и резервата Тасевски с глава отблизо вкара, правейки резултата 4:0.

До края на двубоя все пак гостите от Своге успяха да отправят точен удар във вратата на Цветан Димитров. Стражът спокойно улови, а от публиката на "сините" се чуха окуражителни викове: "Цецо, Цецо!"

В последната минута Александров оформи крайното 5:0. Плеймейкърът получи топката в наказателното поле на Спортист. Пловдивчанинът спокойно овладя коженото кълбо и с майсторски удар прехвърли Кючуков.

Левски резонно постигна лека победа срещу предпоследния. С тези три точки възпитаниците на Георги Иванов отново са на четвърто място с 46 точки.


Левски:
Цв.Димитров, Топузаков, Минев, Станчев, Генев, Йовов, Гаджев, Жоазиньо, Телкийски, Александров, Антонов

Спортист:
Кючуков, Тодоров, Младенов, Илиев, Дончев, Дениран, Игнатов, Ив.Димитров, Коруджиев, Наков, М.Петров

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
17.04.2010 23:25

А приличаме добре играем ама просто съперника неставаше.Радвам се за Миро че сега ще придобие малко самочувствие като реализира някой друг гол че другата година да вземе да решава по-важните мачове

blq
17.04.2010 21:21

Започваме да приличаме на себе си! САМО ЛЕВСКИ *cigarette*