Петре: Лошото е, че Зафиров не ме познава добре

14:16
Петре: Лошото е, че Зафиров не ме познава добре
Румънският халф на ЦСКА Флорентин Петре тренира активно, за да впечатли новия треньор Адалберт Зафиров. След като бившият треньор Йоан Андоне напусна отбора и отиде в Рапид, сега Петре иска повече от всякога да играе с ЦСКА в Шампионската лига.   

- Поздрави за победата през последния уикенд!

- Благодаря ви, щастлив съм, когато играем и побеждаваме. Дано имаме късмет и в следващия мач.

- Какво мислите за новия треньор на ЦСКА?

- Той е добър специалист, играл е навремето в ЦСКА. Сега се опитва да даде всичко от себе си. Аз лично не го познавам много добре. Лошото обаче е, че и той не ме познава.

- С кого беше по-силен ЦСКА - с Адалберт Зафиров или с Йоан Андоне?

- С Андоне беше добре, аз лично не мога да се оплача. Сега обаче той е в Рапид и ние му желаем успехи в този отбор. Ние останахме тук, в България, където трябва да спечелим титлата. За съжаление бяхме елиминирани от турнира зa Купата на България - трофей, който беше доста по-лесен за спечелване.

- Имате ли още контакти с Андоне?


- Разговарях с него, когато напусна ЦСКА. Чухме се и през последната седмица. Желаем му всичко най-хубаво. В Рапид е добре за него. Има опитни хора, чудесна публика и много силни футболисти. Рапид е стабилен отбор и мисля, че ще бие Стяуа.

- Къде прекарахте великденските празници?

- Програмата на първенството беше много наситена, имахме доста мачове. Играхме точно на Великден, след което си отидох при близките в Букурещ. На Даниел Панку му е по-лесно, понеже семейството му е с него в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари