Прогноза: Без гръмки трансфери в Милан през лятото

12:46
Прогноза: Без гръмки трансфери в Милан през лятото
Ръководството на Милан няма да изразходва големи суми през летния трансферен прозорец за привличането на нови играчи в тима, прогнозира анализ на "Газета Дело Спорт".

Бюджетът на клуба за следващата финансова година ще бъде удобрен следващия петък. Въпреки, че "росонерите" се справиха със загубите си след продажбата на Кака, сега собственикът на гранда от Милано Силвио Берлускони не планира сериозни покупки за подсилване на състава на Леонардо.

Вероятно в петък ще стане ясно и дали настоящият треньор на тима ще остане на "Джузепе Меаца" през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
17.04.2010 17:36

Аз пък мисля , че Милан това лято ще се изръсят повечко за трансфери.Нямат никакви дългове за разлика от миналата година, новият им спонсор FLY EMIRATES дава 15 мил. на сезон за разлика от предишния по 10 мил. Милан тази година играха в ШЛ и стигнаха до 1/8 финал и колкото и да е пак едно 20 мил. ще приберат от ШЛ.

Tranquilant
17.04.2010 13:17

Много е жалка тази трансферна политика,този Берлускони в ада ли ще си ги носи тези милиарди?
*erm*
Може би ще е по добре да продадат и Пато и да се разчита само на юноши,щом не му се дават пари на Берлускони.Според мен трябва да се пенсионират голяма част от футболистити,защото с тази средна възраст на отбора резултати няма да има.Ако тези неща се случат може и да видим в близките години част от блясъкът на този велик клуб. *thumb_up*

Juventus_tifoz
17.04.2010 12:50

Освен и Пато да продадат, както пишеше, че са му поставили цена. От Челси ще го вземат *thumb_up*