ЦСКА си връща Велизар Димитров

11:20
ЦСКА си връща Велизар Димитров
Ръководството на ЦСКА ще се опита да си върне национала Велизар Димитров през лятото, като дори може да не плати пари за него. От отборът му Металург Донецк все още дължат част от трансферната сума на играча на тима от Борисовата градина и българите смятат да сезират ФИФА по казуса. След това ще се преговаря с Велизар за евентуален нов договор, съобщава "24 часа".

Нещата могат и да се улеснят, след като почти сигурно треньорът Николай Костов напуска Металург през лятото. Той бе в основата на всички трансфери от български отбори към Донецк.

Междувременно предвиденото за днес пролетно почистване на терена около стадион "Българска армия" пропадна, съобщиха от ЦСКА. Причината е дъждът, който не спира над София и заради него тревата в Борисовата градина е непроходима. Целта бе служителите на клуба и феновете да минат през площите и да изчистят всички боклуци като пластмасови бутилки и торбички, с които най-големият парк в София е залят.

Очаква се лично хора като Димитър Пенев и Димитър Борисов да хванат метлата.

От ЦСКА не са се отказали да се включат в инициативата на Столична община, като ще бъде избрана друга дата, когато времето ще бъде по-благосклонно към тези, които ще се включат в акцията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BlueAvalanche
18.04.2010 05:20

Очаквайте скоро отново по нашите терени "Болшой театър" и неимоверно покачване на броя на дузпите свирени в първенството и по-специално заради именно този футболист. "SIMULANT COMING BACK IN BULGARIA" *angry*

xtazy_91
17.04.2010 16:49

Добре за ЦСКА , , лошо за Велизар *joking*

AviMC
17.04.2010 11:53

"ЦСКА ви връща Велизар Димитров".Автора, дай back на текста и си поправи поредните грешки в правописа *thumb_down*