Ето\'о: Няма да се радвам, ако вкарам на \"Камп Ноу\"

11:04
Ето\'о: Няма да се радвам, ако вкарам на \"Камп Ноу\"
Ключът към успеха срещу Ювентус бе здравата работа на целия отбор, сподели нападателят на Интер Самуел Ето\'о.

"Нерадзурите" победиха с 2:0, а камерунецът вкара един от головете и сега чака сблъсъка с Барселона в Шампионската лига.

"Това бе един напрегнат и труден мач, но важното е че победихме и сега очакваме сблъсъка с Барселона във вторник. Моят гол не е важен. Ключът към успеха бе здравата работа не целия отбор. Попадението ми просто ни донесе допълнителна сигурност", каза нападателят.

"Мисля, че Майкон отбеляза най-красивия гол от началото на сезона. Наистина съм много впечатлен както от неговото попадение, така и от духа, който демонстрира целия отбор. До края на сезона не остават много срещи, затова трябва да задържим формата си", каза още Ето\'о.

"Ще покажа радост ако се разпиша срещу Барселона на "Сан Сиро". На "Камп Ноу" обаче няма да се радвам, защото искам да покажа респект към феновете на бившия ми отбор. Към днешна дата Барселона е най-добрият отбор, но всеки мач е различен, а ние искаме да пишем история", добави още голаджията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ton4o_088
17.04.2010 11:37

вчера срещу Юве 30 мин. немогат да вкарат като владенето на топката беше постояно в тях аз срещу барса едва ли ще е така

Fi4o_CskA
17.04.2010 11:33

а защо да не вкара ве малоумнико *thumb_down*

radenko
17.04.2010 11:15

тоа па си мисли ,че ще вкара на Барса.пффф смешник *lol*