Ивелин Попов: Левски ме канят да се върна

08:42
Ивелин Попов: Левски ме канят да се върна
Нападателят на Литекс Ивелин Попов изчетка здраво собственика на клуба Гриша Ганчев преди решителния мач за титлата с Локомотив София.

Попето каза, че от Левски драпат да си го върнат обратно, но той е много задължен на Гришата. Босът му изтърпял всички магарии, откакто е дошъл в Ловеч, пише "7 дни спорт".

"Знам, че и в момента в Левски искат да се върна на Герена, дори хора от щаба ми го подхвърлиха няколко пъти, преди да ги бием с 3:0 в Ловеч. За мен обаче в момента има само един отбор и това е Литекс. Никой друг като г-н Ганчев не е вярвал така в мен през годините, въпреки нееднократните ми магарии", каза нападателят.

Офертите от Левски идвали на три пъти, добави националът.

"И трите пъти, когато ме каниха да се върна в Левски, отказах. Нищо, че единия път бях в дупка в Литекс. Още повече че днес почти виждам сбъдната мечтата си да стана шампион. На тези години да спечеля две купи на България и една титла, дай Боже, е наистина фантастично. А да не забравяме, че нося и капитанската лента, което също е уникално признание. Вярвам, че в неделя цял Ловеч ще ни подкрепи да бием Локомотив София, пък оттам нататък ни остават само още пет стъпки до титлата", допълни Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари