Манчестър Юнайтед прати човек за вратаря на Славия

08:11
Манчестър Юнайтед прати човек за вратаря на Славия
Манчестър Юнайтед прати скаута си за Източна Европа да гледа вратаря на Славия Раис Мболи днес, пише "Труд".

Сърбинът Будимир Вуячич ще седне на трибуните за мача между "белите" и Черно море от 15 часа. 46-годишният бивш национал на Югославия работи за "червените дяволи" в последното десетилетие. Благодарение на контактите на Вуячич, Юнайтед взе сръбската находка в защита Неманя Видич от Спартак Москва, както и Зоран Тошич от Партизан.

Вратарят на Славия Мболи е хит на "Овча купел", след като дойде преди година. Френският страж е следен от руски отбори, а през зимата се говореше за трансфер в Терек. Цената на юношата на Марсилия е около 1,5 милиона евро. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е убеден, че и за тези, сериозни за вратар пари, ще успее да намери качествен отбор на играча и да го трансферира.

За интерес от Юнайтед се заговори преди Нова година, когато хора от клуба поискаха дискове с играта на Мболи. Венци Стефанов се гордее с контакти в най-мощния клуб на Острова от близо две години, когато се запозна и със сър Алекс Фъргюсън.

Вуячич е един от най-доверените хора на шотландеца. Сърбинът и синът на сър Алекс – Джейсън, са основни двигатели на трансферната политика на Юнайтед.

"Червените дяволи" търсят вратар, след като Едвин ван дер Саар ще играе само още един сезон. Следени са поне 7-8 имена, като Мболи е сред евтините варианти.

По неофициална информация, Вуячич има сериозна заслуга и за трансфера на Димитър Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DureX_FeH
21.04.2010 14:45

Българската преса доста преувеличава нещата..
Червените дяволи" търсят вратар, след като Едвин ван дер Саар ще играе само още един сезон. -- Та те имат толкова много свой продукти *joking* Като Бен Фостър например..За мен вратаря е от класата на тези от Чемпиъншип и някой от Вишата Лига,като Хъл

Addicted92
18.04.2010 04:49

Сина на Алекс Фъргюсън се казва Дарън Фъргюсън .. !

ManUtdTillidie
17.04.2010 16:11

Да аз също си мислех и за Йовов на мястото на Рууни Гонзо за тренер че ФЪрги остарява , Хуй Мигел на мястото на Бербатов и да не забравяме Гаджев в средата! *lol* *lol* Както каза един пич хубаво е да се събудиш и с кафенце в ръка да се посмееш на глупости и да се чудиш кой му ги е родила главата.

Wahetto
17.04.2010 14:40

Миии.. Добър си е вратарят,ама чак да е Ман Юнайтед,не вярвам,може би класата му е за отборите от Чемпиънчип *smile*

manutd_forlife
17.04.2010 10:24

frozzzen мислиш се за много смешен а смотаняко ти си просто един долен расист ако не ти харесва не я гледаи темата та кой те е накарал

darkspeed
17.04.2010 09:04

Дарън е друг *smile* . 3 сина има САФ, Дарън, който е мениджър на Престън, Джейсън, който до някаква степен ръководи трансферите и Марк. Последния не го знам с какво се занимава *wink* .

frozzzen
17.04.2010 09:03

Моля ви махнете тая статия или поне сменете снимката, че тоя негър ме дразни *lol*

AviMC
17.04.2010 08:39

А синът на САФ не се ли казва Дарън *stop* *wonder* Проверих с и-нет, няма информация за Джейсън... *thumb_down*

AviMC
17.04.2010 08:38

Аз синът на САФ не се ли казва Дарън *stop* *wonder* Проверих с и-нет, няма информация за Джейсън... *thumb_down*

kaligyla
17.04.2010 08:34

да ше го земат за 7 ми резервен вратар хахахахахаххах хубаво е сутрин да се посмеее 4овек с кафето те се 4удат как да отмакнат вратара на ЛИОН ше се занимават с вратара на славя и тоя дето ги уредил с бербо едва ли ще му се доверят пак *smile*