Двама от чужденците си тръгнаха от ЦСКА за пари

21:08
Двама от чужденците си тръгнаха от ЦСКА за пари
ЦСКА се раздели с една звезда, издирва под дърво и камък друга. Трети привлечен през зимата легионер пък изплака, че треньорът не го познавал.

Даниел Панку е в неизвестност повече от седмица, съобщава "Труд". Никой не е виждал румънския нападател на ЦСКА от миналия четвъртък - на следващия ден групата на "червените" замина за мача срещу Сливен. Тогава действително Панку беше контузен - коляното му имаше голям оток и нямаше как да играе.

След завръщането на ЦСКА от Сливен и дадената почивка на отбора Панку не се е появявал на тренировка. Странно, в почти всички български медии излезе информация, че ще е готов за утрешния сблъсък с Миньор Перник и ще бъде титуляр. А на практика е 100 процента сигурно, че дори да се появи, няма как без тренировки да е в групата за мача с перничани.

Каква е истината, все още само се гадае. Едва ли Панку е получил толкова дълго време за лечение в родината си, при положение че ЦСКА има от тази седмица нов лекар, който още не го е прегледал.

Нападателят минаваше за любимец на бившия треньор Йоан Андоне, който избяга в Рапид Букурещ. Нищо чудно чичо Андо да е подшушнал на Панку да избяга от България заради негативно отношение. Нападателят би могъл да разтрогне, ако не е получил две заплати от ЦСКА. Но за завеждането на дело и решението на ФИФА по традиция процедурата е дълга.

Ако Панку е изчезнал без предупреждение, ще бъде жестоко санкциониран от ЦСКА. И без това румънецът не оправда очакванията - игра по един начин в подготвителните мачове и по съвсем друг в първенството.

Друг от скъпата зимна селекция - македонецът Игор Митрески, вече не е играч на ЦСКА. Клубът и защитникът се разделиха по взаимно съгласие. И от двете страни няма да има финансови претенции. Митрески изигра само три мача, а след това се контузи. Футболистът чака само две заплати от ЦСКА, които е изработил.

Флорентин Петре пък изплака пред румънски медии, че новият треньор Адалберт Зафиров не го познавал. Крилото не играе след раздялата с Андоне, а дойде през зимата с големи надежди в ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denso_90_vn
17.04.2010 16:51

Абе стига сте писали простотии бе хора! Про УеФскарски журналисти има много и ми се повдига вече *thumb_down*