\"Не искам Чучо отново да играе под наем при нас\"

18:14
\"Не искам Чучо отново да играе под наем при нас\"
Мениджърът на Бирмингам Сити Алекс Маклийш заяви ясно, че няма да вземе за втори път под наем Кристиан Бенитес.

Маклийш все още не е решил дали да закупи Бенитес, но категорично не смята да го привлича отново под наем. Маклийш и шефовете на Бирмингам Сити ще решат в края на сезона дали да подпишат с нападателя за постоянно или да го оставят да се завърне в мексиканския Сантос Лагуна.

Маклийш призна, че цената ще е решаващият фактор за това дали сделката ще се осъществи, въпреки че самият той е голям фен на Бенитес.

"Няма възможност да вземем Бенитес под наем за още един сезон. Уговорката е да го купим през май, това е написано и това ще решим дали да направим. Преди няколко седмици наистина казах, че ще се направим каквото трябва, за да го задържим. Но всичко може да се реши от цената му. Зависи", смята Маклийш.

Бъдещето на Бенитес става все по-неясно, а нападателят загуби и мястото си в състава за сметка на Джеймс Макфадън.

Маклийш обаче чувства, че въпреки липсата на голове в последно време, Бенитес е имал голям принос за Бирмингам Сити, които имат 46 точки в актива си.

"Бенитес се представя добре. Критиките към него са, че не вкарва много голове, но той има голям принос към цялостното представяне на тима", допълни мениджърът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация