Венгер: Сеск няма да ходи в Барселона

15:32
Венгер: Сеск няма да ходи в Барселона
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че Сеск Фабрегас няма да премине в Барселона.

Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер, подчерта, че Фабрегас няма да бъде продаден в Барселона и е нямало тайни преговори между двата тима за трансфера на испанеца. Собственикът на Арсенал Питър Хил-Ууд призна в сряда, че неофициални разговори между двата отбора за бъдещето на Фабрегас действително са се водили. Венгер обаче опроверга тези твърдения.

"Не сме влизали в контакт с Барселона. Имаше официална среща преди мача ни в Шампионска лига, но никакви тайни преговори не са водени. Не искам да продавам нито един от играчите си. Искаме да запазим тима. Не мога да разбера това постоянно желание играчите от Висшата лига да се трансферират в Испания", сподели Венгер.

Барселона отдавна има интерес към Фабрегас, който напусна каталунците през 2003 година заради липсата на възможност за изява. Техническият секретар на Барса Чики Бегиристайн заяви, че няма никаква сделка между тях и Арсенал, но тя може да се осъществи в бъдеще.

"Ако Барселона мисли, че той е необходим на тима, ще се опитаме да го вземем. Никога не сме казвали, че няма да подпишем с Фабрегас", смята Бегиристайн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xmeno
16.04.2010 18:35

барса_фен земи погледни малко реално на футбола.не си живей в някакъв свой свят.не коментирай като не разбираш,на всяка манджа меродия си

excille
16.04.2010 18:17

"Kакто и заместник на Алвеш" Само неразбрах на Алвеш заместник защо му е. sdm Тебе като те гледам си измъчен фен на Дебелия балет, така че с теб няма какво да говоря, защото само знаете да обиждате и нищо повече.

sdm
16.04.2010 18:00

Абе то никой няма и да ви го даде бе,каталунски цигани такива.Имали сте го,изтървали сте го.Ако Фабрегас поиска и каже,че желае да играе в Барса,нека отиде.Той вече няколко пъти казва,че не иска да отива в Барса.Може,но не сега..някой ден,това му бяха думите.

Barca_fen112
16.04.2010 17:43

Не мисля ,че това е точният момент да го привлечем.Предполагам ,че целта на Пеп с този трансфер е да замени застарявавият Хави ,а по-добър вариант от това няма ,НО той продължава да показва ,че е в уникална форма и съм убеден ,че поне още един сезон ще е титуляр.Дойде ли Фабрегас това лято или ще трябва да играем с 3ма централни халфа (което е почти невъзможно) или един от 2мата да бъде резерва ,но не им е там мястото.За това мисля ,че най-добрият ход с него ще бъде да е привлечен най-рано другото лято ,а сега да се опитат да закупят някой като рибери или Силва както и заместник на Алвеш.Според мен Барса има нужда от 2ма такива футболисти *wink*