\"Ако реферът направи грешка в полза на Юве, ще е трагедия\"

11:39
\"Ако реферът направи грешка в полза на Юве, ще е трагедия\"
Бяха направени нови шокиращи разкрития по случая Калчополи. Оказа се, че преди четири години президентът на италианската футболна федерация Франко Караро е давал заповеди Ювентус да бъде рязан от съдиите, става ясно от запис на телефонен разговор между Караро и тогавашния шеф на реферите Паоло Бергамо.

Караро: Препоръчвам ти да направиш така, че каквото и да става, Родомонти да не подкрепи по какъвто и да е начин Юве. Нека всичко да е напълно честно, но ако Родомонти бърка, това да не е в полза на "бианконерите".

Бергамо: Не се притеснявай. Ще говоря днес с него, след като той приключи тренировката си.

Караро:
Просто направи така, че той да не направи грешки. Защото ако той обърка нещо и то е в полза на Юве, това ще е истинска катастрофа.

Записът бе пуснат в телевизионното предаване "Дирета Стадио" по "Ченъл 7". Гост бе бившият шеф в Юве Лучано Моджи, който във вторник даде пред съда над 1700 телефонни записи като доказателство, показващо, че през 2006 година "Старата госпожа" е била несправедливо наказана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
16.04.2010 14:18

Абе не разбирам тия италиянци нямат ли стил , какво им записват всички разговори , толкова ли са тъпи че не са чували за фразата "не е за телефона".

dogramata
16.04.2010 13:39

Ювентус бяха жестоко и несправедливо обвинени .Господ ще им върне всичко с някоя друга титла след година две а за интер в Серия Б това заслужават тея недъгави нещастници.Милан и Ювентус са отборите в Италия

JuVe_za_ViNaGi
16.04.2010 13:29

на маикати путката ща путане за 4 години имаме 5 дуспи отсъдени 50 не отсъдени а за ПрИнтер има 100 отсъдени и 1 не а за MOJI нямам думи тои е велик *thumb_up*

Leader78
16.04.2010 12:04

*lol* и кво е нередното, че казва да не подпира юБе ли *lol* жалки жалки Моджи ше потъне в собствените си лайна *party*

zorankoynov
16.04.2010 11:49

eto za6to Юве е в трагично положение! Жалко.............. много жалко... това е един велик отбор!