Шеф на Реал публично смъмри Кристиано

10:57
Шеф на Реал публично смъмри Кристиано
Спортно-техническият директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано смъмри звездата на тима Кристиано Роналдо за бурната му радост след изравнителния гол срещу Алмерия.

Роналдо бе освиркван от феновете на Алмерия през целия мач между двата и когато отбеляза изравнителното попадение за тима си, той приближи ръката си до ухото си във вид на фуния, чрез което предизвика яростна реакция от страна на привържениците на домакините.

"Кристиано трябва да се контролира, защото не можем да помолим феновете на Алмерия за същото. Нашите футболисти са с висока професионална отговорност. Тази година не можем да се оплачем от поведението и отношението на противниците", сподели Валдано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danman
16.04.2010 17:06

MRLIVERPOOL направо ме уби,бе човек,но си много прав *thumb_up*

MRLIVERPOOL
16.04.2010 15:48

през х*я му е на Роналдо че са го освиркали ..

Barca_fen112
16.04.2010 14:23

Крайно време е Роналдо да разбере ,че това не е Англия и не може да се държи по такъв начин и постоянно да провокира и противнокови футболисти и публиката .Колкото по-бързо го разбере толкова по-малко ще бъде освиркван и мразен *wink*

ManUtdTillidie
16.04.2010 14:17

Еми браво , те да си го освиркват това че са тъпи не му е проблем.

danman
16.04.2010 11:39

Тоя Валдано какво се прави на интересен?Няма футболист,който когато отбележи гол да не изпитва и показва бурна радост.Поставил ръката си във формата на фуния до ухото си.Голяма работа.Да не им е показал среден пръст?За какво го освиркват?Защото им надупчи гола? *thumb_up*