Роналдо съди ТВ предаване за клевета

09:15
Роналдо съди ТВ предаване за клевета
Най-скъпият футболист в света Кристиано Роналдо ще съди телевизионното шоу "Спаси ме" по канал "Телесинко".

Играчът на Реал Мадрид е бесен от твърденията, че заедно със свои съотборници са купонясвали до зори преди и след дербито с Барселона.

"До мен достигна информация, че в предаването "Спаси ме" на испанския канал "Телесинко", са отправени клевети по мой адрес, твърдящи, че съм организирал парти в къщата ми в петък вчер, точно преди мача с Барселона, което е продължило до 5 часа сутринта, а след мача отново е имало подобно празненство. Тези твърдения накърняват моето достойнство и професионализъм. Категорично отричам да е имало подобно нещо и това е пълна измислица. Ясно е, че преди толкова важен мач, в петък аз си почивах, а в събота след срещата настроението ми не бе никак празнично. Имайки предвид сериозността на тези обвинения, бях инструктиран от моите адвокати да предприема законови мерки и да осъдя авторите на предаването, за да изчистя името си", съобщи CR9.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danman
16.04.2010 10:28

Медиите нямат спиране.За да си вдигнат рейтинга правят и приказват какво ли не.Вчерашната публикация примерно.Вестник платил на някаква да преспи с Роналдо и да каже как е било с него.Егати и тъпотиите.