Дзак: Ювентус има достатъчно класа, не се плашим от никого

08:40
Дзак: Ювентус има достатъчно класа, не се плашим от никого
Интер е най-силният отбор в Италия, смята треньорът на Ювентус Алберто Дзакерони.

"Нерадзурите" приемат "старата госпожа" в голямото дерби от Серия А тази вечер. Закъсалият състав на "бианконерите" стигна до там, че да се бори единствено за място в Шампионската лига. Фактът, че могат да сложат прът в колелото на Интер по пътя към титлата обаче е достатъчен стимул за Юве.

" Интер доказа, че в момента е най-силният отбор в Италия, но всеки мач е сам за себе си и всичко може да се случи. Ние имаме голяма нужда от точки, за да се класираме за Шампионската лига. Искам да видя един много стабилен Ювентус в този мач. Очаквам всички играчи да се раздадат на максимум. Откакто съм в Торино, Интер и Ювентус спечелиха еднакъв брой точки и се вижда, че и двата отбора имат някои трудности", коментира Дзак.

"Ще трябва да помисля кого да пусна в игра. Първо ще преценя с кои играчи разполагам и в каква форма се намират. Това се отнася и за Диего. Вероятно някои от футболистите ще трябва да се адаптират към нова роля на терена. Дзебина вече тренира, но ще трябва да внимаваме с него. Всеки в тима ще трябва да покаже нещо повече, независимо че не всички са в най-добра форма. Не вярвам Интер да прави избор между Серия А и Шампионската лига. Такъв избор не се прави, а всеки се стреми да спечели и двете. Ние пък не се страхуваме от тях. Мисля, че Ювентус е достатъчно класен отбор, за да не се плаши от никой. Интересува ни да спечелим три точки и не ни засяга това, че може да решим изхода на титлата", обясни още наставникът на "старата госпожа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация