Мартин Петров пред трансфер в Олимпиакос

08:30
Мартин Петров пред трансфер в Олимпиакос
Мартин Петров е много близо до трансфер в Олимпиакос, твърди спортният всекидневник "Протатлитис".

Гръцкият гранд се е прицелил в българското крило и ще опита да го вземе на всяка цена през лятото. Тогава врачанинът става свободен агент, тъй като договорът му с Манчестър Сити изтича. 31-годишният футболист бе желан от "червено-белите" още през миналото лято, но сега ръководството на елините го е поставило на първо място в селекционния списък.

"Халфът има изключително богата биография. Забележителен е с резкия си демараж и силния удар с левия крак", пишат в южната ни съседка.

Президентът на клуба Сократис Кокалис иска да изгради нова визия за отбора от следващия сезон. Очаква се той да назначи за технически директор французинът Кристиaн Карембьо.

Интересът към Мартин обаче не е само от Олимпиакос. За подписа на крилото ще се борят поне още няколко отбора сред които са Олимпик Марсилия, Уест Хям, Тотнъм и Сарагоса. Заговори се дори за интерес от Ювентус, но досега той не е потвърден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

icenceto26
16.04.2010 17:23

куде 6те ходи пук мартоо да си поднови договора или да отиде в тотнам

krasenco
16.04.2010 10:46

Абе в Тотнъм най-добре да отиде.Мисля,че ще се впише много добре.Заедно с Ленън отбора ще е много силен.За Олимпиакос има още време.Както каза колегата,след два сезона вече може да отиде в такъв отбор,но сега е още рано.

Kalinho
16.04.2010 09:29

Залжужава поне още 2-3 сезона в някой топ отбор и да играе редовно *smile* има хъс и не се разтакава както прави някой друг българин на острова