Лицензът на Зафето изтече, ЦСКА с нов треньор срещу \"Миньоро\"

20:22
Лицензът на Зафето изтече, ЦСКА с нов треньор срещу \"Миньоро\"
Едномесечният треньорски лиценз на Адалберт Зафиров изтече, не е подновен и вероятно бившият защитник на "червените" няма да се води наставник на ЦСКА срещу Миньор Перник в неделя, пише "Труд".

За да е начело на тим в "А" група, всеки специалист трябва да има статус "Про". Зафиров засега е само на ниво "А" и получи временно разрешение да води "армейците".

Така вероятно за битката с Миньор като старши треньор ще бъде записан Димитър Пенев – единственият в клуба с нужния документ. В момента Стратега се води консултант на Зафиров. Като дует двамата спечелиха дебюта си – 4:2 срещу Сливен.

Асистентите на Зафиров – Милен Радуканов, Методи Деянов и Петко Петков, също нямат лиценз "Про".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankow
16.04.2010 07:19

пак ли почнахте да лаете бе подхуянци смешни... пикая на вас смешки *lol*

donatelo
15.04.2010 23:13

Нищо чудно за второто полувреме вече дае пиян.

Futbulfen
15.04.2010 22:31

Вместо да гледаме "Комиците" или "Пълна лудница"..ще се радваме на цдна.Освен това не е сигурно,че Пенев ще води ц(*ка през целия мач..нищо чудно за второто полувреме да се появи друг екземпляр *lol*

Notlike
15.04.2010 22:05

Пената никой не може да го задмине. Очаквам победа от сорта на един два на нула. Манчо, я по-добре гледай вашите говеда как си плащат на БФС да им уреждат квота и тогава коментирай ЦСКА *lol*

ManUtdTillidie
15.04.2010 20:31

Ебахти смешниците , психодиспансера много взе да изписва пациенти бе . Те за всеки мач нов треньор *lol* *lol* Колко смешни и жалки са.