\"Ван Перси е като Меси, Роналдо и Рууни\"

13:19
\"Ван Перси е като Меси, Роналдо и Рууни\"
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че нападателят на "артилеристите" Робин Ван Перси не отстъпва по-класа на най-нашумелите световни звезди като Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Уейн Рууни.

"Името на Робин трябва да бъде произнасяно в същия смисъл като тези на Меси, Роналдо и Рууни. За съжаление травмите не му позволяват да покаже най-добрия футбол, на който е способен", каза френският специалист.

"Според мен Ван Перси е един от най-добрите футболисти в света. Смятам, че сезонът на Арсенал би бил съвсем различен, ако бяхме разполагали с него през цялото време", допълни Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
23.04.2010 20:51

Ван Перси, както и Фернандо Торес за мен са най-добрите и ефикасни нападатели на планетата, лошото идва оттам, че и двамата са много чупливи. Дано не страдат от контузии повече, защото без тях футболът губи много!

Madoto_1
16.04.2010 00:44

Liverpool_torres има ли смисъл изобщо да те коментирам *lol* .Арсенал поне ще види ШЛ *smile* Ливърпуул не знам дали догодина ще видят и Лига Европа .Иначе относно сравнението между Перси и другите изброени,мисля си, че Rockera_henry е абсолютно прав.Може би единственото предимство на Рууни спрямо Перси е факта, че Рууни постоянно търси топката и се връща в защита и като цяло е навсякъде по терена.Меси...за него каквото и да кажем ще е малко.

Liverpool_Tores
15.04.2010 20:57

Перси бил като Меси и като Роналдо тоя Венгер напално е изкукуригал *lol* Това момче може да е от класата на някои по така футболист ама чак от Меси и Роналдо еи Арсенал така и или иначе няма да видите титла и тази година хванете го сменете тоя Венгер това трябва да направят и Ман с тоя Старсец

jupe
15.04.2010 20:04

Може да е като Меси, Роналдо и Рууни,но не е като Джерард и Торес !!!

gunner4life
15.04.2010 17:42

А и ако се промени играта към по - стабилно представяне в защита и съответно намаляване на контузиите би било най - добре.

gunner4life
15.04.2010 17:38

Освен хъса и непримиримостта, Ван Перси притежава и една от най - уникалните техники за всички които разбират от футбол.

rokera_henry
15.04.2010 14:55

ManUtdTillidie, пак се изказваш глупаво. От доста време наблюдавам и доста глупости пишеш понякога. Първо Рууни не може да се сравнява с ПЕрси по простата причина, че и двамата са доста рзлични по начин на игра и качества. Перси е по-техничен и бърз, а Рууни е физически по-здрав, да не говорим, че Перси прави положенията си, а на Рууни му ги правят *wink* А с Меси не може да става въпрос за сравнение, защото играят на съвсем различни позиций и се предполага, че в статията е искало да се каже, че каквото са гореспоменатите футболисти за клубовете си, такъв е и Перси за Арсенал..

ManUtdTillidie
15.04.2010 14:37

Перси е много класен но е далеч от класата на Рууни , да не говорим за Меси.

rockamring
15.04.2010 13:24

Да Ван Перси е много добър,но и много "чуплив". 1 месец играе после 3 месеца е контузен *sad*