Изненада: Треньорът на Литекс поема ЦСКА?

08:52
Изненада: Треньорът на Литекс поема ЦСКА?
Ангел Червенков е с единия крак в ЦСКА, дори и при титла на Литекс, твърди в днешния си брой вестник "Стандарт". Той е бил лансиран за нов треньор на "армейците" от Стефан Орманджиев. Диджеят е в сметките на "Титан" за освободения от Атанас Караиванов пост на спортно-технически директор.

Едно от условията, които Стиви О е поставил пред шефовете на клуба, е било именно привличането на Червенков. Самият Орманджиев обаче увърта за разговорите, които е водил с босовете. За "Стандарт" той отсече, че няма никакво намерение да се връща на "Армията", но е готов да предложи екип от шефове и треньори. Този вариант е доста удобен, защото така Орманджиев ще може да дърпа конците отдалеч, без да се набива в очите на феновете. Ангел Червенков се смята за негов послушник от времето, когато бившият рефер беше една от силните фигури в Борисовата градина. Мисията за връщането му в ЦСКА ще се окаже лесна за изпълнение. В Ловеч са вдигнали мерника на Червения и дните му там са преброени. Причината за това са колебливите изяви на отбора през пролетта, които са подействали като сигнална лампа за Гриша Ганчев какво може да се случи в евротурнирите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasran_chorbar
15.04.2010 13:22

Е кой нормален човек ще отиде в цска и да си чака заплатата по половин година? *joking*

krasenco
15.04.2010 12:41

Стиви О *lol* Вие всички преименувахте бе *smile* Сигурно на Любо Пенев следващия път ще кажете Лил Пи *lol*

mi6oto_10
15.04.2010 12:36

е ва6та мама 4ервени свине никога неможе да вземите тоя умрел треньор *beer* *lol* *erm* само левски и валенсия и ман яу и спартак плевен *party*

Futbulfen
15.04.2010 09:17

Ух ама какви червени бузки има..айде прасе,идвай си на "Кочин парк" *smile*