Барса на шест точки пред Реал след успех над Ла Коруня (видео)

00:53
Барса на шест точки пред Реал след успех над Ла Коруня (видео)
Отборът на Барселона излезе на шест точки пред Реал Мадрид в класирането на Примера дивисион след като победи състава на Депортиво Ла Коруня с класическото 3:0 на стадион "Камп Ноу".

Момчетата на Пеп Гуардиола изнесоха обичайната си силна продукция, на която противодействие не успя да намери и тима на Супер Депор. Домакините поведоха в резултата в 16-а минута с гол  на Боян Къркич. Младият нападател на каталунците бе изведен сам срещу стража на гостите и с техничен удар покрай него откри резултата, който се запази до края на полувремето, въпреки добрите възможности за гол.

\"\"

През втората част каталунците отбелязаха нови два гола, с които узакониха победата си. Друг млад талант от школата на Барселона - Педро, вкара втори гол за домакините в 69-а минута. Виктор Валдес изрита топката, която улови след изпълнение на корнер, и изведе в удобна позиция Даниел Алвеш. Бразилският бек на Барселона бе изпреварен от стража на гостите, който излезе на около 30 метра от своята врата и изрита топката. Кълбото обаче попадна в Педро, който с феноменален прехвърлящ удар от около 50 метра удвои преднината на Барса. Само три минути по-късно Яя Туре се възползва от грешка в защитата на гостите след центриране от корнер и остана непокрит в наказателното поле. Африканецът си спря кълбото на гърди и с удар от воле оформи крайното 3:0 в полза на Барселона.

С постигнатата победа каталунците излязоха на шест точки пред Реал Мадрид на върха в Примера, като "белия балет" е с мач по-малко.

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
15.04.2010 13:53

rockamring ако искам и цел роман ще напиша за тоя мач .Тва е отбора на кото съм фен и мога да пиша колкото си поискам ,а освен тва ор уинера толкова старателно са я написали ....... *wink*

Pr1a7eL4e
15.04.2010 01:25

Браво на Барса *smile* отново показаха великолепна игра.Евала само *thumb_up* *beer*

Barcelona1234
15.04.2010 01:18

е стига сте се заяждали развалихте настроението *beer*

rockamring
15.04.2010 01:13

Barca_fen112 *lol* статията вече е написана.Недей да ни преразказваш мача

Barca_fen112
15.04.2010 01:03

ManUtdTillidie едва ли някой го интересува колко кинти си ''заработил'' за тва спри да се изказваш във всяка една статия особено след като не си гледал мача.(нищо лично) .А колкото до мача поредното шоу минато в тренировъчно темпо Боян откри с бърз гол нацепиха 3 греди доста пропуски през първото полувреме и супер депор се отърва самос толкоа.През второто каталунците се опоотпуснаха и белите имаха няколко шанса ,но не се възползваха и в 69 минута Педро отбеляза фантастично попадени от 47 метра ,което ще влезне като едно от най-красивите за сезона ,а само 3 минути по-късно Туре нацепи тупалка ,с което реши всичко.78 с/у 22 владееене на топката 16 -1 голови опасности ...тотално смазване просто честито на феновете *beer*

ManUtdTillidie
15.04.2010 00:58

Перез печели от рекламите на играчите си , но ако залага на Барса , доста повече ще дръпне *lol*

ManUtdTillidie
15.04.2010 00:56

Отново не гледах мача на Барса но пак познах резултата и заработих малко кинти. *devil* Коефа беше малак ама то какво да се очаква.