\"Дано Рууни да играе, за да няма после с какво да се оправдават!\"

18:58
\"Дано Рууни да играе, за да няма после с какво да се оправдават!\"
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че иска голямата звезда на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни да играе в съботното дерби между двата градски съперника, така че при евентуална загуба, "червените дяволи" да няма с какво да се оправдават.

Италианецът заяви за сайта на Сити: "Аз смятам, че ще бъде по-добре, ако Рууни играе в събота. Той е прекрасен играч и прави страхотен сезон. Той ще бъде голяма опасност, това е ясно, но Юнайтед имат много страхотни играчи в тима си - ние обаче вече ги бихме у дома и смятаме да повторим това.
Най-добре ще е, ако и двата тима излязат с най-доброто и който вземе трите точки ще може да каже, че е бил по-добър, а няма никаква причина това да не сме ние. Феновете живеят за тези мачове и ги очакват повече от всеки друг двубой през годината. Тук става въпрос за страст и резултатите не вървят често паралелно с формата. Разбира се, тук не става въпрос само за местна слава, а и за нашата битка за четвъртото място. Всеки мач до края на сезона е важен. Ние трябва да даваме най-доброто от себе си във всеки мач и да се борим от първата до последната минута".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
15.04.2010 00:55

Еми то така беше и за Карлинг Къп , много говореха ама накрая лапнаха големия член , сега пак ще го лапнат.

AiVaRlL
14.04.2010 19:13

ибати идиота мен иска Руни да цъка хахахааа