\"Камата\" води момчетата от Чавдар Етрополе срещу Форест

18:06
\"Камата\" води момчетата от Чавдар Етрополе срещу Форест
Христо Стоичков ще води лично своите момчета от футболната академия на Чавдар Етрополе при визитата им на Нотингам Форест от 19 до 22 април.

Групата заминава на 19 април (понеделник) със сутрешен полет до Лондон, а оттам ще се придвижи със специално нает автобус за етрополските юношите до 17 години. В Нотингам отборът ще бъде настанен в четиризвездния "Бийчис хотел", недалеч от тренировъчната база на Академията на Нотингам - "Уилфорд Лейн".

На 20 април от 20:00 часа българско време, младите етрополци ще се изправят в приятелски двубой срещу връстниците си от Англия. В групата, освен родените през 1993 година, има четири момчета от набор 1994 и три от 1995 година. С някои от играчите ще бъдат направени и индивидуални тренировъчни занимания. Те вече привлякоха вниманието на специалистите от Албиона.

Любопитен маратон ще направи вратарят Димитър Евтимов, който замина с националния отбор до 19 години на турнир в Португалия. Младежът се завръща в неделя, а в понеделник ще замине със своите съотборници за Нотингам.

Както вече бе съобщено, с групата лети и техническият директор Спас Джевизов. Домакините вече очакват с вълнение срещата с него. Те помнят, че Спас бе част от онзи велик тим на ЦСКА, който победи на два пъти Нотингам и го детронира, като действащ европейски шампион през есента на 1980 година.

Визитата на етрополци се реализира с посредничеството на българския агент Петьо Костадинов, който е представител на английския клуб за България и Румъния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация