Финалът за Купата на Краля на \"Камп Ноу\"

12:56
Финалът за Купата на Краля на \"Камп Ноу\"
Испанската футболна федерация реши финалът в турнира за Купата на Краля да се проведе на стадион "Камп Ноу" в Барселона. Както е известно за престижното отличие ще спорят отборите на Атлетико Мадрид и Севиля.

Все още обаче не е определена точната фаза на последния мач от надпреварата, като двете възможности са 13 май или 19 май. Втората възможност ще влезе в сила, ако Атлетико Мадрид отстрани Ливърпул на 1/2-финалите в Лига Европа и се класира за финала в Хамбург в този турнир.

Неяснотата около датата възбуди недоволство в лагерите и на двата финалиста за Купата, които на практика в момента не могат да организират точно своите ангажименти. Феновете на Севиля пък са крайно недоволни от избора на стадион, тъй като ще трябва да пропътуват около 1000 километра, за да подкрепят своите любимци на финала в Барселона. Тези от Мадрид пък ще пътуват повече от 600 километра до каталунската столица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
14.04.2010 15:00

30 хил места за теб Роналдо,И за всичкото приятели
от Варна, Бургас, Слънчев Бряг,Обзор,Каспичан.
Записвате ли? Тогава и за Кърджали и за Ардино, и за Румънците, за римляните, за сичкото с "Р". *lol* *lol* *joking*

Chorbarcho_CSKA
14.04.2010 14:24

И аз кат събера околията от Банско Разлог и ДОбринище и такмо ще го напалним *lol*

air_J
14.04.2010 14:18

Да, избора на стадион наистина е крайно наудачен, в резултат на което поне 1/3 от стадиона не го виждам как ще се напълни, освен ако каталунците не проявят интерес към финала. От двата отбора очаквам максимум 50 хиляди фена, добавяме и още 20 хиляди ентусиасти от Барселона и околностите, дошли да гледат финала и пак остават почти 30 хиляди празни места...