Батков призова Томов на дуел

10:46
Батков призова Томов на дуел
Президентът на вицешампиона Левски Тодор Батков призна в поредното си провокативно интервю, че в българското първенство по футбол съществува мафия. Това адвокатът направи в предаването на БТВ "Тази сутрин".

"В българското първенство има манипулирани мачове и такива, които се предрешават от залози", заяви собственикът на "сините".

Тодор Батков призова президента на вечния враг ЦСКА Александър Томов на публичен диспут, на който да се реши непрестанния от доста време насам спор между двамата босове.

Батков също иска да се създаде публичен регистър, който да упоменава собственика, източниците на финансиране, както и разходите на даден футболен клуб.

Припомняме, че от ръководството на ЦСКА вчера разпространиха изявления, в което съобщават, че ще дадат Тодор Батков на съд, ако собственикът на Левски продължи да сипе обиди към шампионите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HARRY77
11.12.2008 14:16

Тия двамцата да се хващат за ръчичка и беш да ги няма в страната.

gaby98
04.11.2008 17:11

Смее ли Томов да застане до Батков.Тогава лъжите му ще лъснат като маймунски гъз.Толкова ли са тъпи цесекарите да търпят тоя разсипник

nencu
04.11.2008 14:38

Нали им са наред отборите и побеждават навсякъде - евро турнирите, първенството и за купата, че вече се чудят какво да правят тези наши двама "любимци"...

icone_81
04.11.2008 11:30

Много ми е интересно, как ще оправдае неговите /Чорните/ средства. А що се отнася до уговорените мачове ми се струва, че се прави на приятно разсеян - не бил участвал в такива мачове хахаха, или поне не знаел за такива. Ми аз съм останал с впечатление, че Левскарите са Бащата на дейността "Уговаряне на мачове в БГ футбола". Та те са ненадминати в това. Но явно на европейско ниво още са много жалки в тази дейност, т.к. там с който не са играли /гледали как се играе футбол/, той не ги е бил.